Más is észrevette már, hogy a Monty Phytont övezi egy olyan tévhit, hogy a művelt emberek ezen nevetnek?
Még sosem vettem észre ezt a "tévhitet", pedig évtizedek óta rajongok a Monty Phyton-ért.
Csak annyit veszek észre, hogy vannak akik nem értik, ill. nem értékelik ezt a stílust.
Ez legyen az ő problémájuk, de ettől még nem kellene a másikat fikázni. :(
Ez inkább csak attól függ, hogy mit szokott meg az ember, kinek mi a vicces. Én gyerekként apámmal néztem a MP Flying Circust, azóta is imádom. Viszont el lettem rontva, mert azóta csak az abszurd humort szeretem, a standupot meg random vígjátékokat egyaltalan nem találom viccesnek.
Amúgy pont az agyonrajongott Brian élete a leggyengébb filmjük. Bezzeg egy jó Sivatagi Scott vagy Attila a Hun Show mennyivel jobb :D
Pár választ nem értek.
Hülyeség, hogy hátrányból indul nálad, aki szereti az MP-t. Ez ugyanolyan előítélet, a ló másik oldala.
Nem értem, mi akadémiai székfoglaló egy vagy két bekezdésen, de ezt már máskor is észrevettem ezen az oldalon, hogy egy bekezdést többen túl hosszúnak minősítenek.
Nem fikáztam senkit, nem tudom, miért érzi úgy az egyik válaszoló.
Úgy látszik, akkor csak én tapasztaltam ezt. Ez is egy válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!