Más is észrevette már, hogy a Monty Phytont övezi egy olyan tévhit, hogy a művelt emberek ezen nevetnek?
A kisbetűs kezdésekért elnézést, furán be van ragadva a shift a billentyűzetemen. Nem mindig sikerül lenyomni.
Ha már írok, hozzáteszem, hogy még Ady Endre költészetével vagyok így. Elismerem a tehetségét, de nem tetszenek a versei. Hozzáteszem: magát a költészetet szeretem. De erre is rendszeresen azt a választ kapom, hogy ha nem szeretem, biztos rosszul tanították nekem. Az a vicc, hogy olyan is mondta már nekem, aki az osztálytársam volt,szóval ugyanattól tanultuk. :D Egyébként jó magyartanárom volt.
Nos.
Saját véleményem az, hogy a Monty Python remek humorral operal, de ez sem a műveltsegtol, inkább a humorpreferenciatol fugg.
Nyilvánvaló: attol meg hogy ertesz valamit, nem következik belole az, hogy humorosnak is talalod.
Tenyleg, en mint tinilany imadom, lehet csak az en izlesem ilyen fura...:D
Én tudok rajta nevetni, de szerintem ez nem a műveltségemnek köszönhető. A Monty Phyton az amin vagy nevetsz vagy nem. Tudom ez elég klasszik válasz, de tényleg így érzem. Van aki szereti az angol humort és van aki nem. Nem mellesleg tele van fekete humorral is ami megint csak kevesebb embert érint meg.
Az csak a saját véleményem, hogy talán azok kedvelhetik jobban akiknek nagy az önkritikájuk. Mert ők tudnak saját magukon is nevetni kellemetlenebb helyzetekben is.
" Ne is melészelj nevetni a balátom nevén!"
Például nem találom ezt viccesnek. Meg a padlóla le.
Tudom miről beszélsz, szal nálam a MP fan automatikusan hátránnyal indul.
Csak úgy, mint azok, akik Facebookon az Élet iskolájában tanultak és a Rozsdás Rákollóban dolgoznak.
Nem, nem vettem észre.
A környezetemben rengetegen szeretik a Monty Pythont, én úgy so-so, néhány művükön könnyesre röhögöm magam, máskor én se értem, miért vicces.
Soha nem kötött belém emiatt senki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!