Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért jó az embereknek,...

Az miért jó az embereknek, hogy csak azért írnak rá valakire az interneten, hogy kötekedhessenek vele?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy feszültek néhányan, de mással is le lehet vezetni a feszkót, annak meg semmi értelme, hogy megbántom/szét oltogatom a másikat. Én már megutáltam az emberek többségét, és most a férfiakról beszélek, (nyilván azért, mert csak róluk van tapasztalatom) emiatt nagyon nehezen tudom már bárkinek is elhinni, hogy akar-e egyáltalán velem beszélgetni, vagy csak arra vár, mikor rúghat belém. Társkeresésről már lemondtam, mert sajna ezek a dolgok állnak fenn, na de az, hogy egy kötetlen beszélgetést sem tudok már összehozni anélkül, hogy valaki ne csúnyázzon, vagy ne alázzon meg? Mire jó ez? 18L
2019. nov. 21. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan mi tortent?
2019. nov. 21. 16:36
 2/8 Argloss ***** válasza:
62%

Ha egy embernek alacsonyan van az önbeszülése, akkor attól érzi magát biztonságban, ha másokat is hasonló szintre ránt le, mert akkor már nem ő lesz a legalja. Ha valakinek leromboltuk az önbecsülését, akkor könnyebben irányíthatóvá válik, ami ugyancsak egy lehetséges oka a dolognak.

Vannak viselkedésformák amik vonzzák ezeket az embereket. Ha gyengének tűnsz, akkor könnyebb célpont vagy nekik, valószínűleg ezért akadsz bele ilyen gyakran ezekbe az emberekbe.

2019. nov. 21. 16:36
 3/8 A kérdező kommentje:
2# Nem mutatom magam gyengének, na meg egy képről ugyan nem tudja senki sem eldönteni, hogy milyen is vagyok.
2019. nov. 21. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Közösségi oldalon vagy itt?
2019. nov. 21. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Üdv az interneten. Ez egy online diliház. Nem szabad komolyan venni az emberek véleményét.
2019. nov. 21. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Azért jó nekik, mert ők így nyerik az energiát, másokból. Mondván ha valaki rosszabb nálam, akkor én már jobb vagyok, és ez az "öröm" csupán átmeneti. És ezen kritikák többsége nyilvánvalóan hamis, tükörképet mutat a kritizálóról. Mellesleg a mai tini fiúkat elnézve, tisztelet a kivételnek, az valami katasztrófa. Rohannak a csorda után, semmi egyéni érték nincs bennük, a lányokat szexuális tárgyként kezelik...
2019. nov. 21. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:
6# Nem csak a tinik, minden korosztály ilyen kb minden oldalon.
2019. nov. 21. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Azért kötekednek a neten, mert élőben félnek, hogy szájba vágná őket valaki. Ez miatt online nehezebb ráakadni azokra, akikkel normálisan lehet beszélgetni. A csúnyázás meg általános dolog, rengeteg a szadista ember, csak sokan jól titkolják.
2019. nov. 21. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!