Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki lenne most elkezdeni dvd...

Ciki lenne most elkezdeni dvd filmeket gyűjteni szerintetek?

Figyelt kérdés
Régen könyvekkel volt tele a szobám,aztán jött a számítógép,elkezdtem kevesebbet olvasni. Aztán volt videókazi gyujtemenyem. Annak az ideje lejárt. Most pedig rájottem hogy olyan ures,szellos a szobam. Regen az ilyen gyujtemenyek elettel toltottek meg,most meg mintha itt se laknek. 2019ben keso dvd filmeket elkezdeni gyujteni ugye?mi mast gyujthetnek esetleg? Nektek van valami gyujtemenyetek?
2019. nov. 20. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha sem késő semmit sem gyűjteni. Akár flopikat is gyűjhetnél ha ez a hobbid.

Nekem csak a mögötte lévő motiváció furcsa, hogy csak azért kezdj neki akármit gyűjteni, mert üresnek érzed a szobád. Ebben a szituációban inkább az IKEÁt és KIKÁt ajánlanám...

2019. nov. 20. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Ekkora kreténséget is rég olvastam itt, ami elég nagy szó.
2019. nov. 20. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért volna ciki? Ha akarod, akkor kezdj el egy macigyűjteményt. Kinek mi köze van hozzá? Tán dolgozatot kell róla írni az iskolkában és az eredményt meg a képeket kifüggesztik a facebookra? (Régen csak faliújság volt, és kb. ugyanannyit ért: akit megdícsértek, az jól érezte magát, aki megaláztak, annak valószínűleg ma is fáj az egész).
2019. nov. 20. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Pàrom kb 2 hónapja kezdte el.

Az összes olyan animaciót és filmet megveszi, amit nagyon szeret.

Media Marktban nagyon jó áron vannak.

Demona 399 ft volt, a Hobbit díszdobozban kb 799 ft

2019. nov. 20. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj, hogy pár év és hajinthatod kifelé :D
2019. nov. 20. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

50-hez kozeli haverom legot gyujt, de nem sima lego darabokat, hanem amikbol ki lehet rakni dolgokat, es azokat ki is rakja (haz, var, urhajo, stb) es azzal disziti a lakast.

Mindenki azt csinal amit akar.

Cikinek nem ciki, a kerdes, hogy megeri-e a blu-ray vilagaban DVD-t gyujteni?

Kicsit olyan ez, mintha polaroid fenykepeket gyujtenel a jpg vilagaban vagy magnokazit az mp3 vilagaban.

De ha neked ez oromet okoz, akkor hajra.

Ha uresnek erzed a szobat, probalkozhatsz szobanovenyekkel. Amellett hogy mutatosak, meg a levegot is tisztitjak :)

2019. nov. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!