Létezik olyan, hogy valaki nem tud megtanulni egy alapképességet?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan embert, aki nem tudott megtanulni például biciklizni, bármennyit is gyakorolta? Vagy hasonló dolgot nem tudott megtanulni?2019. nov. 20. 06:55
2/7 anonim válasza:
Nem biciklizőst ismerek, kettőt is. Meg olyat is, aki analóg óráról nem tudja megmondani, hogy mennyi az idő. Én nem tudok papíron kivonni.
3/7 anonim válasza:
nem tudom megmondani, merre van jobbra és balra, ha valamilyen oknál fogva nem tudok ránézni a kezeimre (a jobbon van egy anyajegy, így tanultam meg)
4/7 A kérdező kommentje:
És ezt hogy lehet kezelni, ha ilyen alapvető hiányosságod van? Ráadásul pont olyan dologban, ami számodra fontos és amit szeretsz és amiben a legjobban vágysz a kiteljesedésre?
2019. nov. 20. 15:57
5/7 anonim válasza:
Hát, kérdező, ezzel most betaláltál nálam. Nem tudok cipőt kötni, sem a hajamat bekötni, illetve képtelen vagyok szellemileg is bármire. Pl boltba menni, mert embekkel való kontaktusnál leblokkolok. 18L
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem senki sem érdemli ezt... Mindenki megérdemli, hogy teljes és egész lehessen, egészséges...
2019. nov. 21. 18:05
7/7 anonim válasza:
ha elmondod milyen hiányosságod van, megpróbálhatunk segíteni, hogy tudod feldolgozni vagy kikerülni, de ha delphoi jóst játszasz, azzal nem jutunk ötről a hatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!