Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annyira nem értem az ilyen...

Annyira nem értem az ilyen embereket. Veletek fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés

Az egyik bevásárlóközpontban egy előttünk álló nőnek kifolyt a hipoja a szalagra..

Szóltunk is neki és az volt a válasz, hogy majd kér zacskót a kasszánál

És én utána oda rakjam le az élelmiszert..

2019. nov. 19. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

En, ha igaz, hogy tenyleg a kasszahoz vezeto uton lett neki szolva, annyit csinaltam volna, hogy szolok, hey ember, lyukas a hipod. Aztan mar NEM az en dolgom, hogy mit csinal. Semmi kozom hozza es nincs is jogom beleszolni.

Mellesleg logikailag valahogy nem all ossze a kep. Vagy a fogalmazasi keszsegeddel van a baj, nem tudom.

Eloszor "egy előttünk álló nőnek kifolyt a hipoja a szalagra" ami azt jelenti, hogy mar a kasszanal voltatok mindannyian.

Ha meg ott voltatok, akkor minek mondana valaki azt, hogy " majd kér zacskót a kasszánál"

"A hozzáállásaval volt a baj, a kasszához vezető úton szólva volt neki és csakazértis oda rakta."

Most nem ertem, hogy tortenhetett ez a kasszahoz VEZETO uton, amikor eredetileg a no elottetek allt a sorban??

Most mi van???

2019. nov. 19. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

Jaj mert nyilván csak papírzacskó van, és sehogy nem tudod megoldani, hogy ne érjen bele -.-“ gratulálok, kiragadtad a lényeget. Mondjuk azt sem értem, mit hisztizel, átálltál a másik kasszához, oszt kész. Minek kell neked itt egy vadidegen nőt szidni?

Meg elárulnád, hogy mégis hová kellett volna tennie azt a szerencsétlen flakont? Így is úgy is ki kellett fizetnie, akkor pedig mit csináljon? Muszáj a pénztároshoz eljuttatnia. De persze majd mindjárt azzal állsz elő, hogy direkt szét is locsolta, mi?

2019. nov. 19. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ma (is) ez a sikk Mo.-n. Más megcsinálja, "nekem" semmi felelősségem nincsen. Ha valami történik, akkor is csak a másik lehet a hibás, "én" ott sem voltam...
2019. nov. 19. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem sokkal nagyobb problémak vannak az életben egy szalagra kifolyt hiponal 😃

Raadasul meg is oldódott az "ugy" szóval nem értem mi a gond

2019. nov. 19. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Történt már velem hasonló, nem is értem, miért kellett volna bármit szólnom hozzá.

Már én is kíváncsi vagyok, hogy szerinted mit kellett volna csinálnia?

Mert erre nagyon nem akarsz válaszolni...

2019. nov. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!