Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annyira nem értem az ilyen...

Annyira nem értem az ilyen embereket. Veletek fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés

Az egyik bevásárlóközpontban egy előttünk álló nőnek kifolyt a hipoja a szalagra..

Szóltunk is neki és az volt a válasz, hogy majd kér zacskót a kasszánál

És én utána oda rakjam le az élelmiszert..

2019. nov. 19. 18:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Mert mit kellett volna tennie? Gondolom nem volt nála sok minden amivel feltakaríthatta volna, max pár darab zsepi amivel ha letörli ugyan folyni nem fog, de még mindig hipós lesz a szalag, ugyanúgy arra kellett volna tenned a kaját.
2019. nov. 19. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Miért, mit kellett volna csináljon? Nyalja fel?

A pénztáros letörli, ha odáig ér a szalag, a legtöbb helyen ez a munkakörébe tartozik.

2019. nov. 19. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Én sem értem, mit kellett volna tennie. Nem egészséges a hipóba puszta kézzel nyúlkálni (egy zsepi nem fog érni semmit), de az persze teljesen rendben lenne a részedről, hogy ő ezt tegye meg, nehogy neked a becsomagolt cuccaidat oda kelljen pakolni?

De nyilván hívtak utána takarítót vagy letisztította a pénztáros. Ha meg azért pattogsz, hogy jajj, ez hogy fordulhat elő, hát akkor vesd az első követ rá, ha te még soha semmit nem öntöttél ki véletlenül.

2019. nov. 19. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell oda raknod, pakolhatsz a szalag tiszta részére vagy várhatsz is míg letörlik, esetleg át is állhatsz másik kasszához, hogy meg ne sérüljön a lelki világod. Az élelmiszert meg amúgy sem natúrba pakolod a szalagra.
2019. nov. 19. 18:51
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Es az meg se fordul a fejedben, hogy mi lehet azon a szalagon, mi tortenhetett mielott odaalltal,

En se ertem az ilyen embereket, akiknek ez a legnagyobb problemajuk.

2019. nov. 19. 19:02
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Mármint mi az amit te nem értesz? Mert én csak azt nem értem, mit vártál, mi fog történni?
2019. nov. 19. 19:16
 7/15 A kérdező kommentje:

A "becsomagolt" cuccokról annyit, hogy egy papírzacskó szerintetek nem ázik át... hát oké 😂

És természetesen átálltam másik kasszához nem kell utólag tanácsokat osztogatni.

A hozzáállásaval volt a baj, a kasszához vezető úton szólva volt neki és csakazértis oda rakta.

Annyira bírom, hogy itt mindenki olyan okos 😂

2019. nov. 19. 19:34
 8/15 A kérdező kommentje:

Csak már felb.ssza az agyam, hogy néhány paraszt mennyire nincs tekintettel másra.

Nem tudom ti mit szóltatok volna hozzá, utólag mindenki annyira okos.

2019. nov. 19. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

Vicces, hogy ugyanazt írom mint mások, valahogy mégis le vagyok pontozva :D

Amúgy tényleg, mit kellett volna csinálnia? Sajnos megesik, hogy akkor veszi észre az ember, hogy folyik valami mikor már felpakolta.

2019. nov. 19. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

"A "becsomagolt" cuccokról annyit, hogy egy papírzacskó szerintetek nem ázik át"

Nyilván nem a papírzacskóra vonatkozott a kijelentés. Azt teheted szimplán a szalag egy másik részére is.

"nem kell utólag tanácsokat osztogatni"

Hogy egy ennyire triviális dolog ennyire kiakaszt, hogy itt idegeneket kérdezel róla, konkrétan azt indukálta, hogy tanácsra van szükséged, hogy kezelhetsz egy ilyen helyzetet.

"A hozzáállásaval volt a baj, a kasszához vezető úton szólva volt neki és csakazértis oda rakta"

A kérdésed alatt csak a szalagra folyt ki egy kis hipó. Mostmár variálsz hogy csakazértis igazad legyen, vagy azt vártad hogy ide gondolatolvasók járnak válaszolni?

"Annyira bírom, hogy itt mindenki olyan okos"

Azért egy ennyire hétköznapi helyzet kezeléséhez nem kell okosnak lenni...

2019. nov. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!