Vannak fura dolgaim. Ettől még normális vagyok?
A Hannibalt szerettem.
Nem biztos, hogy te is, de a legtöbben, akik felsorolják a "fura" dolgaikat, legtöbbször csak azért teszik, hogy legyen bennük valami érdekes, ami más, ami új. Kitalálnak egy olyan részt önmaguknak, ami nincs is ott.
Egyébként én is szeretek boncodai dolgokkal foglalkozni(voltam már boncodai fotózáson), láttam már ilyen-olyan formában embert, állatot, és az az igazság, hogy nem tudom tagadni, de a szervezet(ek) felépítése egyszerűen bámulatos, a maga bonyolúltságában, összetettségében.
Teljesen normális vagy.
Nem kitaláció és nem azért, hogy más legyek, mint a legtöbb ember. Én ilyen vagyok, csak túl sokszor szóltak meg, hogy biztos valami nincs rendben velem.
Na, akkor rokon lelkek vagyunk. 😊
Nem,szerintem nem vagy normalis!
Nyilván nincs párod sem,ilyen idióta nöt senki se viselne el!Szerintem akaszd fel magad!
Keress fel 1pszichológust,bàr szerintem rajtad az sem segitene!
Köszönöm mindenkinek a választ, különösen a privátban mocskolódókat és a #6-os válaszát. Eszembe nem jutna embert ölni, azért ezt ne nézzétek már ki belőlem, főleg, hogy semmi normálisat nem írtam magamról.
Kedves #6! Tudod a köpködéssel nem mész semmire, ezzel csak azt mutatod, hogy milyen szánalmas és alpári vagy. Ja és bár semmi közöd hozzá, 10 éve együtt vagyok a férjemmel. 😉
8-as vagyok
Rólad és erről beszélek:
"Szeretem, ha zsibbadnak a végtagjaim, direkt begörcsöltetem a lábujjaim, csavargatom a hajam, hogy kócos legyek és fájjon kibontani."
Most egyébként magadat röhögöd ki?
Mert engem hidegen hagynak a dilijeid, csak válaszoltam, hogy mit gondolok erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!