Ha egy nő eladja a szüzességét, és arra van vevő, akkor miért a nőt nevezik szánalmasnak?
Nagyon szélsőségesem sarkítasz, és összemosod a szezont a fazonnal.
A nők viselkedésében legalább ugyanannyi szánalmasnak tekinthető vonás van, mint a férfiakéban.
A prostitúcióról írt véleményedből látszik, hogy nem érted a férfiak viselkedését, a gyerekekkel kapcsolatos dologról pedig inkább nem is mondok semmit...
A férfiak viselkedését alapvetően meghatározza a szaporodási ösztön, ez genetika. Aki ezért a férfiakat ostorozza, az egyszerűen buta. Olyan, mint ha a nőket a menstruáció miatt hibáztatnád.
Kérdező: ha tényleg olyan égetően sürgősen kell sok pénz, akkor vegyen fel a nő hitelt, vagy oldja meg másképp. Mi férfiak is megoldjuk.
Szánalmas az, aki a legkönnyebb utat választja.
Jézusom... Egyrészt nem magamról beszéltem. Egy posztot láttam, ami alatt ment a sarazás, ezért írtam ki a kérdést.
Milyen évekig tartó spórolásról beszélünk, ha mondjuk a hozzátartozód halálos beteg? Spórolsz a temetésére?
De direkt írtam azt is, hogy nem mindenki képes ilyesmit tenni, én sem lennék, és nem is akarnék. De nem ítélem el ezeket a nőket.
Prostik is azért vannak, mert van és lesz is rá kereslet.
A mentsruáció pedig egy önkénytelen, természetes folyamat, amit nem lehet önmagunk meggátolásával befolyásolni, mint a prostizásra való vágyat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!