Hogyan élted meg amikor először köszöntek neked csókolommal?
Kicsit összeomlottam. :)
Ezek szerint már a „fiatalságomon” kívül a „fiatalos kinézetemet” is elveszítettem.
Nem mindegy, hány éves volt az illető:)
Nekem kb 18 évesen köszöntek így a pici 3 évesek, de hát nekik mindenki “néni” meg “bácsi”, aki sokkal nagyobb, mint ők meg olyasmi ruhái vannak, mint anyának és apának.
Ha egy 30 éves köszönt így, és te 40 éves vagy, az mondjuk kicsit tényleg kínos.
Emlékszem, nekem az akkor volt először, mikor tizedikes voltam, és kisöcsémért mentem a sulijába, na ott a kis alsósok. Az furi volt, főleg hogy mindig fiatalabbnak néznek a koromnál.
De belegondolva... Az a röhej, hogy 36 vagyok, de nem emlékszem, hogy azóta bárki köszönt volna így nekem, mert ha össze is találkozok gyerekekkel, pl. beszállok velük (meg a szüleikkel) a liftbe, a gyerekek vagy nem köszönnek, vagy alig hallhatóan motyognak valamit, vagy "jó napot"-tal köszönnek. Lehet, hogy kopik ki ez a fajta köszönés?
Fősuliba jártam. Jöttem haza busszal, erre egy fiatal anyuka mondta a pár éves kislányának, akik helyett foglaltak mellettem, hogy köszönjön nekem így.
Kicsit fúró volt a helyzet, de nem szívtam nagyon mellre.
nem... sőt, nyomják vissza a köztudatba, nekem az elsős üzenőfüzetemben van egy olyan bejegyzés, hogy "a gyerek nem tud köszönni"... mert nem csókolózok, hanem kultúrált ember módjára köszönök, jó napot kívánokkal.
amúgy 16 voltam, és egy 14 éves kislány osztálytársai köszöntek így egy szülinapon (egy tánciskolába jártunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!