Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok a késésről?

Ti mit gondoltok a késésről?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a MÁV kesésére gondolok, hanem mint emberi tulajdonság/ rossz szokás.

Mi a véleményetek róla? Van elfogadható indok rá? Ti mennyire vagytok pontosak? Netán van akit az ellenkezője, a túlzott pontosság idegesít, mikor valaki inkább 20 perccel előbb ott van, csak nehogy késsen?

2019. nov. 10. 15:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

"Te amúgy mit képzelsz magadról, ki vagy te, hogy egy komplett cég idejével rendelkezz?

Olyan jogon kér mellesleg számon, hogy ún. munkaidő létezik, amit neked is kötelező betartani, ha ott dolgozol."

Valószínűleg félre értesz, vagy én nem írtam le jól, h mi van. Én nem gondolom azt h nekem bármi járna. Amikor kirúgtak a késéseim miatt, akkor azzal semmi problémám nem volt. Elfogadtam, és elmentem. Ez egy tiszta helyzet.

De ha fenyegetőznek a kirúgással, és megjegyzéseket tesznek, vagy bárhogyan erőszakosan lépnek fel emiatt, akkor azzal muszáj vitatkozni, mert nincs igazuk. Én szeretek is vitatkozni ha arról van szó, de magamtól soha nem keresem a konfliktust.

"Megint megkérdezem, ki vagy te, hogy neked később kezdődik a munkaidő, mint másoknak? Miért gondolod, hogy neked ez jár?"

Nincs olyan h én, és mások. A mások is tök különböző emberek. Különböző problémákkal. Volt aki ivott munka előtt, vagy közben. Ez az ő dolga. nincs ezen mit irigyelni, h ő ihat, én meg nem. Én is ihattam volna, csak nem akartam. Mint ahogy bárki késhet rajtam kívül is, csak éppen nem akartak. Ostobaság ezért megsértődni bárkire. AZ a lényeg h valaki mit csinál, és hogyan. Felőlem drogozhat is, ha jól végzi a munkáját. Nem is volt ezzel a munkatársaimnak semmi problémája. Vagy lehet h csak a hátam mögött, de az meg mindegy.

2019. nov. 11. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!