Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy valaki...

Volt már olyan, hogy valaki egy nagy csalódás volt számodra, és milyen szempontból?

Figyelt kérdés
Pl. jól indult vele egy barátság, de azután rájöttél, hogy semmit sem képes egyedül megoldani, és állandóan csak a nyakadon akar lógni emiatt, nálam ez van.

2019. nov. 10. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Volt már nagy csalódásom. Rövid barátságból szerelem, majd pár hónapon belül kimutatta a csaj a valódi énjét. Nem a szerelmet sajnáltam, hanem őt, mert olyan hihetően hazudott és azon pörgött az agyam hogy milyen hazudós. Életveszély egy ilyen nővel kezdeni, mert azt sem szabad elhinni amit kérdez.
2019. nov. 10. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Két 10 éves barátság ment tönkre egyszerre, mert az egyik egy utálkozós majom lett (nem ilyen volt amikor megismertem).
2019. nov. 10. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Volt. Kb. majdnem mindenki előbb-utóbb egy nagy csalódás lesz. Van, aki hatalmas. Minden szempontból: kívül-belül.

Írhatnék ide példákat, de nem teszem, mert nem plakátolom ki az életem. Én nem vagyok egy mai felkapott POJÁCA, aki a Facebookon nyalatja a s--egét és tapsoltat magának.

2019. nov. 10. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt, nem is egy.
2019. nov. 10. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. A nagy barátságával jött mindig, amíg engem használt lelki szemetesnek évekig, sosem számított velem mi van, csak ő volt a fókuszban. Egyszer azt mondtam neki, hogy nem megyek oda, mert egyedül akarok lenni. Na itt borult minden és azóta is én vagyok a szemét. Megszakadt a kapcsolat, de igazából örülök is, mert rájöttem, hogy csak az energiámat csapolta le. Na ezért nekem már nem kell barátnő, inkább egyedül lógok.
2019. nov. 10. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt

Megbíztam benne, minden meg volt a kapcsolatban, szerettem és ezt ki is mutattam. Ő végig úgy mutatta magát mint aki egy odaadó, hűséges társ. Majd pár hónapra rá megtudtam, hogy beszélget neten más nőkkel és meg is csalt.

Ő az a típus aki jó színben mutatja magát, de közben meg egy hazug kihasználós szemét ember. Sosem szabad hinni a szép szavakban még a tettekben is lehetnek hátsó szándékúak. Nem is tudom, hogy lehetne kiszűrni az ilyen embereket mert van amelyik egész jól tud hazudni és csak később tudod majd meg, hogy a szemedben a szépet teszi. A hátad mögött meg a kést szúrja beléd. Van is ebből lelki sérülésem rendesen, nagyon nehezen tudok bízni.

Ha visszamehetnék az időben soha nem lépnék vele kapcsolatba.

2019. nov. 10. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó èn is így vagyok jelenleg, nem vagyok képes bízni senkiben
2019. nov. 11. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Több éve 3-an voltunk haverok, majd ahogy az egyikre "rátalált a szerelem", kb. úgy viselkedett, mintha nem is léteztünk volna. Mondani sem kell, nagyon jó érzés volt...
2019. nov. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!