Te ki vagy valójában? Minek érzed magadat? Hogy haladsz az életeddel?
Első éves egyetemista vagyok, koliban élek. Van jogsim, diákmunkázok suli mellett. De nem vagyok elégedett felek, hogy nekem ez az egész egyetem nem fog menni. De küzdeni kell fontos a tanulás.
21L
26 éves adótanácsadó férfi, aki fél éve szerezte meg mesterdiplomáját. Mit mondjak, nem könnyű ma fiatalnak lenni, iszonyat nehéz időszakokon vagyok túl, de büszke vagyok magamra, hogy a legnagyobb mélységben sem adtam fel, kütdöttem körmöm szakadtáig, és a legkilátástalanabb helyzetekből is sikerült győztesen kikerülnöm az akaraterőmnek köszönhetően. Habár a magánéletet egészwn idáig a háttérbe szorítottam, elhatároztam, hogy az életemnek e területét is rendbe fogom tenni. Úgy érzem, hogy egy sikeres ember vagyok, és büszke vagyok arra, hogy a sors páratlan akaraterővel áldott meg, ugyanakkor sajnálom azokat, akiknek beletörik a bicskájuk. Úgy érzem, 26 évesen megtaláltam az álommunkahelyemet; azt csinàlom, amit szeretek, megbecsülnek, elégedett vagyok a fizetésemmel, tisztességes emberek a főnökeim és kollégáim. Idén szeptemberben fog felépülni az a modern lakópark a belvárosban, ahol lakni fogok, ez után minden adott lesz ahhoz, hogy megtaláljam az igazit.
Szorítok nektek így látatlanban is, hogy boldog életetek legyen, sose adjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!