Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki érezte már azt hogy...

Valaki érezte már azt hogy csak magára számíthat? És ez valójában is így van?

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Ritka az a barát, aki tényleg jóban-rosszban kitart. Lehet, hogy támogatnak egy ideig, de ha már rossz a kedvem és nem viszonzom, akkor lépnek. Alapvetően én is mindent megtennék a barátaimért, de amikor tényleg magam alatt voltam és nem éppen voltam jó hangulatban, akkor szépen eltűntek mellőlem...
2019. aug. 23. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Valóban így van, de hát ismert a szólásmondás is:"segíts magadon és az Isten is megsegít". Igen, az ember végső soron csak magára számíthat, elvben saját magát ismeri a legjobban, csak ő tud dönteni kényes kérdésekben.
2019. aug. 23. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban.

Már régóta érzem.

2019. aug. 23. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, nem is olyan règ, illetve sok esetben vagyok ilyen helyzetben. Volt, hogy szôltam vmièrt, nem kaptam segïtsèget, ezután szoktam át, hogy magam rendezem a dolgokat inkább úgy, ahogy tudom.
2019. aug. 23. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen
2019. aug. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!