Szeretitek a téli időszakot, korai sötétedést?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Vagy inkább nem.2019. nov. 2. 16:37
21/23 anonim válasza:
Nem zavar a sötétedés.
S egy esti nyugisabb sétán vagy biciklizésen megnyugtat.
Jah meg kevesebb ismerős vesz észre és így nem nekem kell "ne haragudj, de most ne, nincs kedvem társalgáshoz".
Van egy kávézó, amelynek szeretek kiülni a teraszára forró csokit inni és nézni a város fényeit.
Nah meg viszek magammal valami munkát gépen, vagy csak következő képhez firkálok pár vázlatot.
22/23 anonim válasza:
Alapból mindig úgy állok hozzá, hogy szeretem, pihe puha pulcsikat szerzek be, meleg cipőt stb... Aztán így januárra bedepressziózok, megunom az összes ruhám és várom a tél végét.
23/23 anonim válasza:
Mindegyik évszakot szeretem, csak a magyarországi telet nem. Ha már hideg van, legyen tényleg hideg és essen a hó. Utálom amikor télen ilyen 5-10 fokok vannak és esik az eső, minden szürke. Elég lenne, ha csak 5 fokkal hidegebb lenne a téli átlaghőmérséklet. Amikor mínuszok vannak, a vírusok sem terjednek olyan gyorsan. Ráadásul sokkal hangulatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!