1/12 anonim válasza:
Nem ítélkezem senki felett, de nyílván nem helyeslem.
2/12 anonim válasza:
Nem itélek el senkit.Ha valaki szeretőt tart,annak valami nincs rendben a párkapcsolatával.
3/12 anonim válasza:
Én elitelem. Legyen már gerincunk, és vagy hagyjuk ott a párunkat, vagy ne kurjunk félre. Elitelem az árulást és a másik hülyének nézését.
4/12 anonim válasza:
Elítélem. Egy ember legyen őszinte legalább magával és a párjával. De mindaddig amíg nem kérik ki a véleményem ezzel kapcsolatban megtartom magamnak.
5/12 anonim válasza:
Nem. Én sem fogok lemondani a szexről csak azért, mert a feleségem úgy döntött, hogy már nincs kedve hozzá, de elválni se fogok ezért, hogy utána kéthetente lássam a gyerekeimet a tartásdíj lefizetése után.
Ha otthon nem kapom meg, megkapom máshol.
6/12 anonim válasza:
Abszolút. Akinek fontosabb a kényelmes élet, mint a gerinc, az ne nagyon várjon tőlem elismerést.
7/12 anonim válasza:
Az egyik fél nem elég egyenes, hogy véget vessen a már nem működő kapcsolatának.
A másik meg naív.
A viszonyt elítélem, de ha valaki 1x (vagy akár többör kontexturstól függ) azt nem.
8/12 anonim válasza:
Nem itélkezhetem senki felett,én nem itélem el, mindenki azt csinál ami neki jól esik.
9/12 anonim válasza:
A hazugságot, az esküszegést, a hűtlenséget, az átverést, a látszat életet ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!