Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan találhatnék valamit,...

Hogyan találhatnék valamit, amiben igazán jó vagyok?

Figyelt kérdés

Semmiben nem vagyok jó. Csomó dologban tudok hozni egy elfogadható, "elmegy" szintet, a többi dologban kifejezetten rosszul, bénán teljesítek. Pedig van sok dolog, amit lelkesedéssel csinálok hosszú ideje, de ettől még nem vagyok jó benne.

Sokat olvasgattam a neten ilyen témában, de számomra értelmezhetetlenek a kérdések, ilyenek vannak hogy: "Miben voltál tehetséges gyerekként?" - Hát semmiben... meg hogy "Mi az, amiben gyakran segítesz másoknak, mert nekik nehéz lenne elvégezni, neked viszont nem az?" - itt sincs válaszom, nincs ilyen, szeretek segíteni másoknak, de legtöbbször csak bénázás a végeredmény. Vagy: "Mire szoktál dicséretet, pozitív visszajelzést kapni másoktól?" - semmire. És így tovább.

Szóval ezek a "kérdezd meg magadtól" jellegű dolgok nem működnek.

Hogy máshogy deríthetném ki, hogy van-e olyan dolog, amiben jó vagyok?

2019. okt. 31. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mennyire vagyunk jók valamiben, nagyban befolyásolja, hogy mennyire élvezzük azt, amit csinálunk. Gondold végig, hogy miket szeretsz csinálni. Vagy keress olyan hétköznapi dolgokat, amikben jó vagy. Pl. ha mindig szépen öltözöl fel, és ügyelsz a kinézetedre, akkor például kezdj el divattanácsokat adni.
2020. nov. 28. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!