Olyan létezik, hogy egy lány/nő gyerekkorában nagyon szépen énekel, nem hamisan, jó ráérzéssel, aztán beüt a kamaszkorral együtt a mutálás, és többé nem lesz rá képes?
Sajnos igen, én vagyok rá az élő példa :( Gyerekkoromban kórusban énekeltem, emellett szerepeltem az iskolai énekversenyeken is, dicsérték a hangomat.
Aztán olyan 7.-es koromban már kezdett egyre hamisabb lenni, attól az évtől már a suli szintű versenyen sem indulhattam, mert nem szavazott meg az osztály, és a kórusvezető is azt javasolta, hogy inkább csak tátogjak.
Akkor jöttem rá, hogy nincs értelme erőltetni, pedig előtte énekesnő akartam lenni :(
Kérdező, szerintem ha nem vagy full hamis, hanem csak a magas hangokkal van gondod a mutálás miatt, akkor azon megfelelő tanárral és sok-sok gyakorlással tudsz javítani. Elég csak megnézned csak a Sztárban Sztár-t mondjuk. Ott is sok jó, tehetséges énekes van, mégis vannak köztük olyanok, akiknek úgy kell tanár ahhoz, hogy kitudják énekelni rendesen a magas hangokat.
Off: Amúgy lehet, hogy ez történt Loca Panterával is? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!