Mit tehetnék, mással is van hasonló?
Körülöttem mindenki nekem mondja a bajait, a problémáit és ez még nem is akkora gáz, de ezután jön az hogy az életnek nincs értelme meg hogy őket senki se szereti mindenki utálja és had ne soroljam még a többi önsajnáltatós szöveget. És már egyszerűen hányingerem van ha meghallok csak egy kis apró problémát is mástól nem tudok hozzá normálisan, higgadtan szólni mert megőrülök már és idegbajt kapok :D
Pedig nekem is lehetne okom panaszkodásra de semmi szükségem arra hogy másokra tegyem ezt a terhet is.
Nemtudom már mitcsináljak de legszívesebben eltűnnék a Fölről

Ez a panaszkodós-de a másik embert leszarós stílus manapság alap Magyarországon, és szerintem divat is.
Első körben kitörlöd a telódból az ilyen embereket. ha személyesen találkozol ilyennel, akkor nagyot köszönve elballagsz, mert dolgod van. Panaszkodjon másnak. Ha pl nem tudsz elmenni (buszon), akkor bedugsz a füledbe egy hallgatót, és zenét hallgatsz. Az is segít, ha igyekszel minél többet egyedül lenni csendben, nyugiban. Nem kell eltűnni a Földről, kezelni kell megtanulni az ilyen helyzeteket. Végül elmondom, hogy mára egyetlen barátom sem maradt, mert én sem szeretem a nyarvogást, és csak arra voltam jó, hogy meghallgassam. Ezeket az embereket leépítettem, olyan meg nincs, aki megkérdezné, hogy hogy vagyok. De jobb is így nekem.
Hat igen tolem sem szokas ezt kerdezgetni
Csak mar a legaprobb dolog miatt is felkapom a vizet mar nagyon besokaltam, de koszonom a valaszt☺️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!