Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb ember miért nem...

A legtöbb ember miért nem tudja magát elfogadni?

Figyelt kérdés

Pl: Valaki hullámos göndör hajat szeretne, erre a göndörhajú meg azon idegeskedik egész életében,hogy kócos.. vagy egy világos bőrű szőke/vörös hideg tekintetű szép nő,mindig is mediterrán sötétebb kinézetű lenne ha lehetne kívánsága!

De a férfiaknál is van ilyen..pl: De jó lenne ha én is szőrösebb tipus lennék, a szőrösebb tipus meg utálja magán a szőrt meg utál borotválkozni.

2019. okt. 29. 13:06
1 2
 11/15 Miss Endzsi ***** válasza:
Én is szeretem a világítóan fehér bőrt, nekem is az van, viszont teszek ellene, hogy barnább legyen barnító habbal, mert a fehér bőr nem én vagyok. Ahogy az eredetileg szőkésbarna hajam sem tükröz engem, ezért befestem. Imádom a zöld szememet, nem akarok másikat, az teljesen beleillik abba, ami által kifejezem a személyiségemet.
2019. okt. 29. 17:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Vagy akkor esetleg mondjunk ffi páldákat is!

Ott volt szegény Jacko! Mi értelme volt kifehéríteni a bőrét? Egy jóképű fekete srác volt nem?

Oké oké.. mások azt állítják,hogy egy betegség miatt fakult ki!

De akkor is létezik ilyen bőrfehérítés! De minek???

Ez az egész saját külsőnk el nem fogadása egy identizás zavar!

2019. okt. 29. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Étdekes,"de lehet,hogy nem is" a sötétebb,barnább bőrű népek,etnikumok az afrikaitól kezdve a romákig, mindig a szőke kék szeműséggel példálóznak,és számukra döntő többségben az a favorit,az tetszik! Egy fekete srác valahol a nagyvilágban, de akkor maradjunk hazai terepen.. a romák legtöbb százaléka nemtől függetlenül mindig is világos bőrről,hajról,szemről álmodozik. És a zsánerük is ilyen. De a korábban említett fekete srácok is(vagy nők)a fehér vonalat kedvelik. Ez már lényegében az ellentétek vonzzák egymást kategória is lehetne,de szerintem van valami igazság tartalma! :)
2019. okt. 29. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert sokan nem önmaguknak, hanem másoknak akar megfelelni. A saját értékét nem nézi.
2019. okt. 29. 20:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Másoknak és a világnak akarnak megfelelni!

Mert ha valaki nem europid kinézetű,(szőke haj világos szem,vilégos bőr) akkor az illető már kevésnek és csúnyának érzi magát!

2019. okt. 29. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!