Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túl nagy a péniszem, hogy...

Túl nagy a péniszem, hogy tudnám elrejteni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a

slim-fit farmerokat,de túl nagy a péniszem mindig ki dudorodik.

Hogy tudnám elrejteni?

2019. okt. 29. 08:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Slim farik jól néznek ki slim ingekkel is,amiket nem gyűrsz

a nadrág derekába.. Így azért látszik hogy csini vékony vagy,

de a kényesebb részeket takarja..

2021. jún. 29. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg komoly kérdés :D Akkor azt mondanám, hogy ne szégyelld meg dugdosd, ez van, a nagymellű nőknek sem kell, kéne szégyellniük magukat, ilyen a tested, létezik, tső. Mint írták többen, hosszú póló pl jó lehet, de teljesen elrejteni átlag öltözetben csak úgy tudod, ha a azt csinálod, mint a drag queenek vagy a balettáncosok (amúgy lehet, ez se fullos megoldás slim fit nadrágban, közelről) egyik sem túl kényelmes tudomásom szerint.
2021. jún. 29. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, sokan vannak itt, akik rövid időn belül jelentkeznek nálad, mint önkéntes tok.
2021. jún. 29. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
#10, a 23,5 cm az már a "csigalassúsággal kell haladni és nagyon óvatosan, hacsak nem akarsz hosszútávú sérülést és egészségügyi problémákat akár a méheden" kategória.
2021. jún. 29. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,hát nem tudom, láttam már én olyan videót,

amiben a 150cm-es 45kg-os kiscsajnak tövig tolták az óriásbrét,

és nagyon is élvezte... :-)

2021. jún. 29. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
30%
10-es vagyok, én szeretem, ha hozzáér a méhszájamhoz. Exem is méretes volt, és nagyon jó volt vele a szex. De a normál méretűt is szeretem, meg a kisebbet is, hm... igazából mindegy milyen nagy, merre görbül, milyen vastag, fő, hogy bennem legyen meg tetszen a gazdája :)
2021. jún. 29. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Őő, oké 23.. na de mekkora amikor nem áll? Gondolom az utcan nem álló farokkal járkálsz. Szóval, most akkor az igazat is írd le :D
2021. jún. 30. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!