Arany Gyuluska kérdése:
Hogy állapítják meg a nők a kezemről a péniszem méretét?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csinálják és kiváncsi vagyok rá.2018. júl. 11. 08:07
3/14 anonim válasza:
Én valami olyasmit hallottam, hogy nagy kézzel nagy pénisz jár. Hogy ezt tudományos szempontból ki bizonyította, vagy találta ki, azt nem tudom, nem hiszem, hogy túl nagy alapja lenne.
5/14 anonim válasza:
Kis kézfej, rövid ujjak = kis pénisz
Nagy kézfej, hosszú ujjak = nagy pénisz
Az elmélet szerint, aztán hogy ez mennyire igaz, azt a fene tudja, mondjuk nálam van alapja mert viszonylag kis kezem van, és a péniszméretem is egy picivel átlag alatti.
6/14 anonim válasza:
Egyszerűen: sehogy. Mivel a kettő között nincs érdemi összefüggés.
Legfeljebb kézrátétel alapján tudják meghatározni a péniszed méretét - persze ha a saját kezük kerül rá.
7/14 anonim válasza:
szerintem a tenyér+ujjhosz szinte egyezik a mérettel.
nálam bejön.
9/14 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy inkább az orrmérettel van arányban. Vagyis, hogy általában a kicsi orrúaknak kisebb, mint a nagy orrúaknak. Valójában meg hülyeség, mert láttam én már jó néhányat, és sosem tudtam megtippelni előre, hogy mit találok a a gatyában. Ez adottság, úgy mint a nőknél a mellméret.
10/14 anonim válasza:
ráteszik a kezed a f...ra és ha kilóg akkor nagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!