Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ismerkedtek egy lánnyal,...

Ha ismerkedtek egy lánnyal, szimpatikus nektek, de kiderül, hogy komolyabban kondizik, mit éreznétek?

Figyelt kérdés

Kívnácsi lennék, kiben milyen érzést kelt, ha egy lány edz, eredménye is van már, a felsőtestén is rendesen látszik, hogy izmos, de közel sem leszálkásítva, testépítősen, csak éppen nem az a törékeny, vékonyka, nőies alkat.

Titeket taszítana a dolog?

2019. okt. 28. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Én is edzek, de a testépítés az nőknek nem való, és undorító.

Rajtam is izomtömeg van, de nem száraz, szálkás...felpuffadt

Egyeltalán nem a tükör a legjobb barátunk, kivéve edzésen, ha hasznunkra válik a súly emelése közben. Nem nézegetjük egész nap magunkat, és mi is vagyunk gyengédségre, szeretetre. Persze van a nők között is egoista, beképzelt szar... ELŐSZÖR ISMERD MEG!! (utána ítéld)

2019. nov. 13. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Meg miért lenne hátránya, ha legalább foglalkozik magával, egészségesen eszik. Jó tény, hogy ez nem egy olcsó dolog hosszú távon (bérletek, kaja, ruhák (fehérje)), de megéri.

Mi hátránya lenne, megver szakításkor???? Ugyan... 😂😂😂😂

Előző voltam.

L

2019. nov. 13. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
A fehérjezabálás minden csak nem egészséges.
2019. nov. 14. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!