Csak szerintem csúnyák a feketék?
>de pl. ha egy fekete azt mondja hogy az összes fehér rossz ember mert 200 éve rabszolgaság volt Amerikában, akkor afelett szemet hunynak a bugyuta emberek, annak ellenére hogy a fekete ugyanazt csinálja egy ilyen esetben: azt amit 200 éve csináltak a fehér ültetvényesek az Amerikai Egyesült Államokban, azt kiterjesztik egy egész rasszra és ez alapján ítélik el vagy vetik meg a fehéreket
bocs csak kicsit sietve gépeltem :-|
13:
te valami nagyon hulye vagy
pff na ja ha valaki nem ellenseges a feketekkel sot meg baratja is van de nem talalja oket szepnek az rasszista
kepzeld en a sajat batyamat nem talalom szepnek, attol meg szeretem azt a tokfejet :dd
vagy ha en most visszautasitom egy meleg ember kozeledeset mert szexualisan nem vonzodok a ferfiakhoz, akkor en homofob lennek?
Kijelenteni h minden fekete csúnya és a sok millió fekete közül alapból elutasítod, hogy bármelyikhez is vonzódnál az rasszizmus mifelénk, de legalábbis a nyugati világban, mert a preferenciádat a társadalmi normák és szépségi ideálok befolyásolják.
Nem értem, miért sértődtök meg, ha valaki lerasszistáz benneteket, minden fehér ember rasszista, ki kevésbé, ki jobban és minden napos munka és tanulási folyamat leszokni a rasszista viselkedésről, és most nem az olyan nyilvánvaló viselkedésről gondolok, hogy nem veszem fel dolgozni, vagy leköpöm az utcán.
Feketéket legorillázni meg annyira egyértelműen rasszizmus, nem is értem, miért kell tagadni lol. Ha valaki rasszista véleményt mond, ne sivalkodjon, ha utána lerasszistázzák.
Az, hogy egy meleg férfi nem jön be teljesen más dolog, mi mintha egy fekete nem jönne be. Semmi köze a kettőhöz egymáshoz, de értékelem, hogy van, aki próbálkozik megmagyarázni, miért is nem rasszista :D
Az én időmért egyikőtök sem fizet, googlizni ti is tudtok, nem sokba kerül utána nézni és nem a fehér pajtiktól megkérdezni, hogy szerintük mi rasszista és mi nem.
Legalább tanultok valamit a csordaszellemen kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!