Mai világban a srácok miért ilyen töketlenek?
1. Ezt csak te gondolod úgy. Sokszor a csajok "én nem is úgy gondoltam"-ot játszanak. Akkor jön a pofáraesés, a sokadok alkalom után az elkedvetlenedés.
2. Amikor a csajok jelzéséről beszélsz, feltételezed, hogy azt értő személynek adják. Sajnos sokan nem tanulhatták meg ezeket példa hiányában, mint pl. én. Mert otthon semmi nem volt a szülők közt.
3. Az önbizalom, a férfias viseljedés tanult dolog. A fiúk ezt apa nélkül általában nem tudják jól megtanulni. Ez a töketlenség.
Ha még van kérdésed, olvass Zimbardot!
Tapasztalat és sikerélmények tömkelege adja az önbizalmat bármilyen helyzetben.
Ha valakinek soha sem volt sikerélménye egy lánnyal, akkor sem feltétlenűl csókolja meg ha ő külön megkéri.
Ha valakinek rengeteg sikere volt lányokkal, olyan valótlan helyzetekben is megcsókolja a másikat amikor óriási a visszautasítás esélye.
Mindenkinek más háttere van így a spektrumon a tököstől a töketlenig ha a szavaiddal akarok élni mindenhol van valaki. Nem lehet általánosítani, hogy a mai fiatalok töketlenek.
Ez a te szubjektív véleményed. Nyílván nem csináltattál egy országos felmérést egy akreditált intézménnyel. Nem raktad ki a kutatási eredményeidet azt várva, hogy kutatók más indíttatással megpróbálják a te eredményeidet saját kutatással megcálfolni, majd végül ugyan arra jutni ezzel felállítani, hogy objektíven igaz a kijelentésed.
Ez nem töketlenség.
A mai világban magasan vannak az elvárások,igények.
Ezt olyanok nem igazán értik,akik a szocializmusban voltak fiatalok,és elég volt annyi,hogy van valami munkád,meg átlagos testalkattal rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!