Keresem az utam. Tapasztaltabbaktól kérdezném, ezek közül melyiket éri meg a mai világban?
Sajnos az egyetem elvégzése után jöttem rá arra, hogy a szakkal amit végeztem semmire sem megyek, mármint a fizetés nevetséges.
Átmenetileg eladónői munkát végzek, mig ki nem találok valamit, de már érzem, hogy megfojt és nem érzem jól magam a bőrömben.
Valami olyasmit szeretnék csinálni, amiben valamilyen szinten a magam ura lehetek és nem uralkodnak rajtam és az időmön. Tehát akár valami vállalkozás is az eszemben van, de ugye ahhoz kell egy jó ötlet és képzések hozzá.
Több minden érdekel és nem tudom merre induljak, melyik lenne az okosabb döntés.
Nagyon könnyen ment az elektronikus eszközök használata, programokban hamar feltaláltam magam, viszont a matematikai rész gyenge, tehát programozni már nem fogok tudni:)) de valamilyen más ága az informatikának szerintem menne. Fotózni szeretek, hobbiból üzöm és a képszerkesztés is elég jól megy.
Gondolkodtam már magán a fotózáson is, esetleg saját studió, valami hasonló...
Időközben még a fordászat is eszembe jutott, kézügyességem jó, és még szeretném is.
Ezekhez kapcsolódóan szerintetek mi az, amibe megéri belefektetni?
Sajnos nincs kitől tanácsot kérnem, szüleim nem tanultak tovább, nincs aki legalább egy útirányt mutasson és egyedül nehezen döntök.
Köszönöm, ha irtok pár tippet, tanácsot.
21n
Tervező mérnök?
Gépészmérnök?
A fotó telített szakma, ha nem vagy kiemelkedően jó, elveszel a tömegben.
Marketing pálya? Reklámtervezés, grafika?
Fodrászt hagyd. Kézgyilkos szakma, nem elég az ügyesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!