Azok a fiatalok, akiknek bejön az élet, hogy csinálják?
Mázli & jó beszélőke, amivel el tudod adni magad.
Én simán felvetettem magam eddig minden helyre amit kinéztem, szabadnak érzem magam, én úgy érzem hogy elég pénzem van (mondjuk belátom, biztos sokaknak nem lenne elég, nekem teljesen)
- nem nézek ki különösen jól, átlagos vagyok és ápolt
- nincs olyan különleges, agyeldobós végzettségem (bölcsész diploma)
- nincsenek kapcsolataim
- nincs túl nagy önbizalmam, különösebben nem is szeretem magam, nem vagyok magabiztos - egyébként ezt elismerem, hogy ezek nagyon sokat tudnak segíteni
Egyszerűen jókor tudok lenni jó helyen, és eddig mindenhova be tudtam dumálni magam. :D
Én sem vagyok egy hú de sikeres nagy valaki, de azért kiveri a biztosítékot ez a sok szerencsétlen frusztrált ember, aki itt veri a tamtamot, így az önbizalom meg úgy a kinézet.
Ahhoz hogy valaki egy vezérigazgató legyen egy rendes piaci körülmények között működő nagy cégnél (tehát nem valami családi mutyizó kft), ahhoz édes kevés még a beszélőke, meg a külső.
Oké, de miért kellene vezérigazgatónak lenni? :D
Ohhh akik a külsőt mondták :D
Látogassatok el pl.: a BME VIK azon belül villamosmérnökökhöz vagy mérnökinformatikusokhoz. Ott kb 0,05 néz ki úgy ahogy elvárnátok egy sikeres embertől a szemetekben.
A külső nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!