Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi aki fél autóban az...

Egy férfi aki fél autóban az puhapocs?

Figyelt kérdés

Autóban legjobban de amúgy szinte minden közlekedési eszközön utazva feszült és nem tud ellazulni. Nem durván ,hogy remeg meg leizzad, de pl. autóban csak hátsó ülésre ül, ott is a statisztikailag legnagyobb túlélést biztosító helyre. Repülőn dettó.

Saját kocsival csak a legkevésbé forgalmas utakon megy. Hajszál pontosan betartja a sebességhatárokat és SOHA NEM ELŐZ!!!!

Amikor megkérdeztük volt e valami traumája ezzel kapcsolatban, pl. baleset stb. aztmondta semmi, ő egyszerűen ilyen és kész de elfogadja ha ezért puhapocsnek tartják.

2019. okt. 23. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akik itt puhapö_csöznek, azok valszeg azok a tipikus magukat az utak királyának képzelő vakvagányok, akiket 1x biztos le fognak fülelni a trafisok.
2019. okt. 24. 01:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mióta megvan a jogsim nem vezettem, pedig volt autó, annyit vezethettem volna amennyit akarok. Megvagyok nélküle. Nem attól félek hogy nekem bajom esik, hanem hogy másnak azt okozhatok. Ha ezért puhapocs vagyok ám legyen, de nem akarok fél lábbal a sírban, fél lábbal meg a börtönben lenni a keménypocsű sofőrök miatt.
2019. okt. 24. 06:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Most pótkocsira meg buszra csinálom a jogsit. Bennem az van, hogy egy hiba és vége annak a reménynek, hogy oktató legyek.
2019. okt. 24. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

kinek mi az...

nekem kicsit sok a dráma, abban biztos lehet, hogy van egy embertípus, aki nem ér rá csigatempóban végigrettegni az életét, de ha megtalálja a megfelelő közösséget, normálisnak érezhet majd magát kispuhi is.

mondjuk jó lenne tudni mit dolgozik, én is szeretnék annyi szabadidőt, hogy legyen időm a kisutakon totyogni a traktorok és a kombájnok mögött, mert a háromnapos hosszúhétvégébe sajnos időben nem fér bele, hogy ahelyett, hogy normálisan vezetve hazamennék meglátogatni a családot, inkább totyogok két napot valami nehézgép mögött...

attól még, hogy gyáva, nem lesz jó vagy körültekintő sofőr.. és nem, 11es, nekem pl. egy büntetőpontom sincs a négyéves jogsimmal, keresztbe-kasul körbevezetve európát, 150nel a német pályákon, lépésben kanyarogva a francia alpokban, végigrallizva az alföld kis útjait, megelőzve az összes létező traktort az országban, nem okoztam ezalatt kárt sem emberben, sem anyagban.

de felőlem azt csinál amúgy, amit akar, majd megelőzöm, ha nagyon nem megy. összejönni biztos nem jönnék össze ilyen taggal, nekem nincs idegzetem ilyen jellegű és méretű hisztihez, de így jártam.

2019. okt. 24. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nőben minek neveznéd az ilyet?"

Szőke!

De természetesen vannak szőke férfiak is...

2019. okt. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!