Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megválaszolom a kérdést, erre...

Megválaszolom a kérdést, erre lepontoztok. Miért?

Figyelt kérdés

Már elegem van belőle kicsit. Adok egy tök korrekt választ,átlagosan 35 - 16%. Utánam többen leírják rám hivatkozva, hogy úgy van, ahogy én írtam, őket is lehúzzák, majd még valaki leírja tökugyanazt, mint én, neki 100%. Mi a logika ebben? Miért csináljátok?

Már tök elment emiatt a kedvem attól, hogy akár azoknak is válaszoljak, akik tényleg segítséget kérnek, és tudnék is segíteni.

2019. okt. 23. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem hasznosság alapján pontoznak a kisgyerekek, hanem hogy nekik tetszik vagy sem a válasz. A realitáshoz semmi köze a pontozásnak.
2019. okt. 23. 11:47
 2/10 TR75 ***** válasza:
92%
Ne foglalkozz vele. Van, aki csak lepontozni jár fel. Ez a (névtelen és arctalan) pontozásos rendszer hátránya.
2019. okt. 23. 11:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát, köszi.

Sajnálom, hogy titeket is lepontoztak emiatt. Én zöldet nyomtam mindkettőtökre.

2019. okt. 23. 12:24
 4/10 TR75 ***** válasza:
5%
:-D
2019. okt. 23. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért pontoznak le, mert nem hasznos a válaszod, hanem azért, mert nem egyezik a (nem túl értelmes) többség véleményével. Az olvasók értelmi színvonalát tükrözi. Vannak itt ilyen kategóriák. A kérdező majd eldönti, neki hasznos volt-e, ez ne vegye el a kedvedet.
2019. okt. 23. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert itt mindenki egy jó szándékú ember és támogassák egymást.
2019. okt. 23. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert időnként megtalálja a kérdéseket egy frusztrált lepontozómanó aki mindenkit lehúz, függetlenül attól hogy mi volt a kérdés meg a válasz.

Onnantól kezdve hogy ilyeneket látok, a százaléknak nulla jelentőséget tulajdonítok ha nem kirívóan alacsony:

Mit főztetek tegnap ebédre?

Töltött káposztát. A válasz 58%-ban hasznos,

2019. okt. 23. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában én se értem ezt a lepontozást, hogy miért, pl.pont az előbb láttam egy kérdést, hogy "ki mit csinál ma?"

Az első válaszoló ezt írta:

Jól, köszönöm. Sétáltam a csodás őszi fényekben. Este meg találkozom egy számomra nagyon kedves emberrel, már alig várom. :) Neked?

A válasz 27%-ban hasznosnak tűnik.

Ezen mit lehet lepontozni?? 😁

2019. okt. 24. 00:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Közben olvastam, hogy van, akinél láncreakció. Beír vmi hülyeséget, lepontozzák, erre dührohamot kap, és ő is lepontoz minden válaszolót, válogatás nélkül. Azért az ilyeneknek gratulálok.
2019. okt. 24. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tök nem értem ezt a pontozásos hülyeséget 😄 sose figyelem. Valaszolok-tetszik tetszik nem nem aztan viszontlatasra 😂
2019. okt. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!