Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor elkapsz egy epp gunymos...

Amikor elkapsz egy epp gunymosolyt akkor azt hogy kell lereagàlni?

Figyelt kérdés

Nem egyszer elöfordul hogy kerdeznek vmit tölem elkezdek meselni, miközben gondolkodom vagy akarmire figyelek közben (pl vaàlt a lampa stb)megesik hogy mikor vàratlanul nèzek a masikra igy miközben valaszolok, elkapom azt a pillanatot hogy amugy ö végig gunymosolyog közben rajtam es amikor meglatom gyorsan vàltanak ertelmes bologato fejre mint akik lebuktak

(Kb mikor dobalozik az osztaly de amikor hatrafodrul a tanar hirtelen mindenki àtvàlt)

Ha szovà tenném persze letagadnàk hogy en kepzelem be es maradna is a guny èrzésük mögötte.

Csaladtagom is ilyen nem is egy, de mashol is tapasztalom.

Vagy pl volt hogy faradtan mentem be a suliba elöször egymasra neztek a többiek, gunymosoly, aztan mintha empatikusak lennének kerdeznek (hogy lehessen min röhögni kesöbb)

Help

2019. okt. 20. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Melyik válaszban írtunk olyat, hogy nem létezik gúnyos mosoly?
2019. okt. 22. 23:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Az összesben amiben önbizalomhianyrol papolnak hogy en latok bele többet.

Mintha csak en talàlnám ki

2019. okt. 23. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Egy szóval nem írtuk, hogy nem létezik gúnyos mosoly, csak azt írtuk, hogy kevéssé valószínű, hogy mindenki körülötted folyamatosan gúnyosan néz rád.
2019. okt. 23. 15:01
 14/14 A kérdező kommentje:

En meg olyat nem irtam hogy mindenki

De annyi baj legyen. Kaptam egyetlen valaszt eddig. Köszönet azert.

2019. okt. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!