Amikor elkapsz egy epp gunymosolyt akkor azt hogy kell lereagàlni?
Nem egyszer elöfordul hogy kerdeznek vmit tölem elkezdek meselni, miközben gondolkodom vagy akarmire figyelek közben (pl vaàlt a lampa stb)megesik hogy mikor vàratlanul nèzek a masikra igy miközben valaszolok, elkapom azt a pillanatot hogy amugy ö végig gunymosolyog közben rajtam es amikor meglatom gyorsan vàltanak ertelmes bologato fejre mint akik lebuktak
(Kb mikor dobalozik az osztaly de amikor hatrafodrul a tanar hirtelen mindenki àtvàlt)
Ha szovà tenném persze letagadnàk hogy en kepzelem be es maradna is a guny èrzésük mögötte.
Csaladtagom is ilyen nem is egy, de mashol is tapasztalom.
Vagy pl volt hogy faradtan mentem be a suliba elöször egymasra neztek a többiek, gunymosoly, aztan mintha empatikusak lennének kerdeznek (hogy lehessen min röhögni kesöbb)
Help
Hàt nem épp beképzelem.
Videora is szivesen felvenném megosztani ha lennék olyan gyors.
Csaladtagot lenne a legkönnyebb mert azt tudom nem spontan is. Azaz szandekkal elkezdenék mesèlni vmit es rec indul
Ki beszelt mindenkiröl?
két csaladtag plusz egy iskolaba erkezös szitut irtam
Most azon kivül hogy à biztos bekepzelem kepws bàrki arra valaszolni es mi van ha eppen nem kepzelem be?
Egy gunymosolyt hogy reagaljak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!