Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor elkapsz egy epp gunymos...

Amikor elkapsz egy epp gunymosolyt akkor azt hogy kell lereagàlni?

Figyelt kérdés

Nem egyszer elöfordul hogy kerdeznek vmit tölem elkezdek meselni, miközben gondolkodom vagy akarmire figyelek közben (pl vaàlt a lampa stb)megesik hogy mikor vàratlanul nèzek a masikra igy miközben valaszolok, elkapom azt a pillanatot hogy amugy ö végig gunymosolyog közben rajtam es amikor meglatom gyorsan vàltanak ertelmes bologato fejre mint akik lebuktak

(Kb mikor dobalozik az osztaly de amikor hatrafodrul a tanar hirtelen mindenki àtvàlt)

Ha szovà tenném persze letagadnàk hogy en kepzelem be es maradna is a guny èrzésük mögötte.

Csaladtagom is ilyen nem is egy, de mashol is tapasztalom.

Vagy pl volt hogy faradtan mentem be a suliba elöször egymasra neztek a többiek, gunymosoly, aztan mintha empatikusak lennének kerdeznek (hogy lehessen min röhögni kesöbb)

Help

2019. okt. 20. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Kívülállóként gyanús, hogy te csak az önbizalomhiányodból eredően belemagyarázod ezt a gúnymosolyt. Senkivel nem vagy jóban? Próbáld meg ne úgy tekinteni, hogy gúny, és hátha kiderül, hogy őszintén érdeklődnek.
2019. okt. 20. 16:57
 2/14 A kérdező kommentje:

Hàt nem épp beképzelem.

Videora is szivesen felvenném megosztani ha lennék olyan gyors.

Csaladtagot lenne a legkönnyebb mert azt tudom nem spontan is. Azaz szandekkal elkezdenék mesèlni vmit es rec indul

2019. okt. 20. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Olyan nincs, hogy mindenki csak gúnyolódik! Te nem bízol önmagadban!
2019. okt. 20. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Elég nehéz elhinni,hogy nmindenki gúnyosan mosolyog rád.Szerintem csak beképzeled magadnak.
2019. okt. 20. 17:12
 5/14 A kérdező kommentje:

Ki beszelt mindenkiröl?

két csaladtag plusz egy iskolaba erkezös szitut irtam

2019. okt. 20. 17:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Most azon kivül hogy à biztos bekepzelem kepws bàrki arra valaszolni es mi van ha eppen nem kepzelem be?

Egy gunymosolyt hogy reagaljak le?

2019. okt. 20. 17:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem az a cél, hogy a hangulat minél rosszabb legyen! Nem jársz jól, ha megpróbálod ledorongolni, kifigurázni őket! Ha annyira izgat, kérdezd meg tőlük, min mosolyognak. Menj be az iskolapszichológushoz. Ha van akárcsak egy szövetségesed is az osztályban ill. családban, tőle is meg lehet kérdezni. Ha egy sincs, akkor neked kell valamit változtatnod.
2019. okt. 20. 17:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Szoval ha véletlen nyakon öntöm egy üveg vizzel az akkor nem baj?:)
2019. okt. 21. 07:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Mit akarsz azzal elérni? Mitől lesz azzal jobb? Ha Help!, akkor azt a pszichológustól kérd, mert kórosan nincs önbizalmad!
2019. okt. 21. 16:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne létezö jelenség, a neten sem lenne szotàrban.
2019. okt. 22. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!