Érdemes lenne feladnom az egyetemet ha ennyire egy lusta ember vagyok?
Szintén mérnökinformatikus hallgató vagyok, vidéken :D
Azért nem kéne ennyire pesszimistán hozzáállni, és nem valami kiskaput, más megoldást keresni.
Mikor sorolnak át ? Az elmúlt 2 félévedben összesen nincs meg 36 kredit. Ahogy így leírtad, ennyi csak megvan, nem ? Tegyük fel, ez oké.
Átlag: az elmúlt 2 félév súlyozott átlaga számít. Azaz a bukott kreditek vagyis egyes vagy aláírásod sincs belőle nem számít.
Számolgass kicsit utána, 2,75-öt hogy tudsz így elérni. Ha pár tárgyat megcsinálsz 3-asra, 4-esre, nem nagyon rontasz az átlagodon már.
Végső opció: újrajelentkezés. (igen, kell emelt és nyelvvizsga is, ha úgy van, készülj a májusi érettségire. Infóból egy egyetem után lazán meg kell legyen vagy matekból.)
Fizetősre átsorolások mindig nyáron vannak egyébként. Addig még van időd.
Látom a sajnáltatás az megy... Ha olyan okos lennél, mint hiszed, akkor felérnéd ésszel, hogy a motiváció az a TE ÉLETED
De ugye könnyebb azt hajtogatni, hogy ,,semmi motivációm nincs a tanuláshoz" mint megfogni azt a kib*szott jegyzetet, elolvasni, megérteni, megtanulni
Ha meg nem vagy elég okos az egyetemhez akkor ne nyavajogj hogy még fognak szűnni az OKJ-k, hanem keress olyat, ami nem fog megszűnni (azért nem mind fog, sőt, csak átalakulnak) pl egy programozó OKJ teljesen jó
Kicsit állj a saját lábadra, az életben nem fog mindig a szádba repülni a sült csirke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!