Sok debilt miért támogatnak annyira? Miért ezek szülnek többségében?
Végezzünk el gyorsan egy gondolati játékot.
van A és B populáció.
A populációnak az átlagos IQ-ja (minimális szórással) 90, B populáció IQ-ja 110.
A populáció tagjai kb 18-19 éves korukra már mind végeznek a tanulmányaikkal, B populáció tagjai gyakran 24-25 évesen se.
A pupuláció tagjai egyáltalán nem agyalnak túl semmilyen döntést, ösztönből, érzésből cselekednek.
Vagy simán csak meggondolatlanságból.
B populáció tagjai túlagyalják a dolgokat, körülményesebben hoznak döntéseket, racionalitás alapján szeretnek dönteni a cselekedeteikről.
Ez érvényes a gyerekvállalásra is.
Na most találd ki hogy melyik csoport fog jobban szaporodni, és nagyobb társadalmi csoportot alkotni (nagyobb=egyedszámra nagyobb).
Értelemszerűen egy tömegdemokráciában A populációnak a tagjait akarják megvenni kilóra (szó szerint kilóra. Kiló krumplival, vagy épp sonkával ha ünnep van).
B populáció meg menjen amerre akar, velük úgy se lehet tömegdemokráciában szavazást nyernyi.
"más gyerekeket ugyanúgy fel kell nevelni"
Ezért javasoltam az örökbefogadást: az elhagyott gyerekeket is fel kell nevelni, igazad van.
"ezért ne legyenek diszkriminálva az értelmesebb és az átlagos emberek sem"
Nincsenek diszkriminálva: mindenkit ugyanúgy támogatnak, aki gyerekeket nevel, függetlenül attól, hogy mennyire értelmes.
"Ezzel a kirekesztő hozzáállással"
Mi abban a kirekesztő, hogy minden gyermeket nevelő embert ugyanúgy támogatnak?
"azt erősítik meg bennem, hogy a tanulatlan, taknyát folyató Renátócska többet ér, mint én vagy akár az én gyerekem"
Egyáltalán miért alakult ez ki benned?
És mivel erősítik? Azzal, hogy nem csak a te gyerekednek adnak majd ingyen tankönyvet, hanem Renátócskának is? Szerintem egyszerűen kisebbrendűségi komplexusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!