Hogyan kaphatnèk egy kis visszajelzést arról, hogy “ jó nő” vagyok-e, ha nagyon visszafogott vagyok?
Tegyél fel ide egy képet, itt sűrűn szokták ez vagy kitakart arccal vagy csak simán, és írnak pár sort róla.
amúgy nem ciki mindenki tudni szeretné h milyennek látja a világ, csak van akinek ez jobban számít (mint a insta meg fb celebeknek) és van akinek kevésbé vagy semennyire nem számít.
Hát figyelj, ezt elég nehéz kivitelezni, mivel ehhez először is beszélgetni kell itt, aztán találkozni az illetővel személyesen, hogy véleményt lehessen alkotni. Főleg, ha csak simán képet nem tartasz jó ötletnek küldeni mert úgyis valótlan válaszok jönnek.
Ui: Szívesen beszélgetek veled privátban ha van kedved aztán meglátjuk mit lehet mondani.
hát most mi számít jó nőnek,
kinézet alapján?
személyiség szerint?
mindkettő?
Ezt online nehéz megállapítani mert ha beszélgetünk a belsőd egy kicsit feltárul, ha képet küldesz a külsőd valamennyire de ugyan arról az emberről 2 kép is lehet teljesen más mint amilyen. Ezt csak az ismerőseid tudják lefesteni megfelelően akikkel beszélsz akik láttam már párszor. Nekik van erről teljes képük és véleményük.
Az meg h tetszel-e valakinek? még szép hogy igen. Mindenki tetszik valakinek sőt sok valakiknek, nagyon kevés ami tényleg visszataszító lenne. De mivel itt kérdeztél rá innen vársz választ, szoval beszélgesss adott emberekkel itt küldj képet fiuknak lányoknak vegyesen aztán ha van rá jelölt valami kis véleményük majd csak kialakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!