Instagramon mitől függ, hogy hány követője van valakinek?
4 lányt fogok leírni, egyikük sem promózik semmilyen terméket, mindegyiknek nyilvános a profilja természetesen.
Van egy gimis csaj, elég csinos, 76 posztja van és 20 ezer követője. Van néhány segg, csöcskidobós képe, de alapvetően nem olyan vészes szerintem, sok idézetet oszt meg a képei alá.
Van egy másik átlagos gimis csaj, 9 poszttal és 15 ezer követővel! Sima szelfik, semmi szexuális tartalom, egyszerűen semmi. Tény hogy sok story-t csinál, de semmi extra.
Van egy másik 20 év körüli csaj, 5 poszttal és 500 követővel, egyszerű képek, kicsit duci is a csaj.
Ugyanakkor van egy gyönyörű 24 éves lány 190 poszttal és mindössze 600 követővel, elég változatos képtárral (egyszerűtől az erotikusig minden).
Komolyan nem értem :D
Szia. Vannak olyan oldalak instán akik szexi képeket tesznek ki lányokról (a lány engedélyével),és belinkelni a csaj profilját a kép alá. A csajnak ez azért jó, mert rengeteg kanos pasi beköveti őt, annak ellenére hogy valóban nem oszt meg magárol sok intim képet, de amiatt az egy kép miatt, ami az a másik profil osztott meg róla, mégis sokan bekövetik. Onnan tudom hogy egyszer énis tettem fel magamról kihívó képet, és ezután megkeresett egy ilyen oldal, azzal a szöveggel, hogy "ha kitehetem a képed az oldalamra a neveddel, akkor lesz sok követőd". Természetesen nem mentem bele ebbe. Viszont megneztem a lányokat, akiknek kint volt az intim fényképük az oldalon, és tényleg rengeteg kovetőjük volt.
A másik dolog a követő gyűjtés. Bekövetnek rengeteg embert, és miután vissza követték őket, az adott személy kiköveti őket. Ebből következik, hogy az adott személyt rengeteg ember fogja követni egy idő utan, ő viszont keveset, mert ugyebár kikövet mindenkit, akit bekovetett
Mint írtad, a duci csajnak kevés a követője, és 99,9% eséllyel pont, hogy a súlya miatt.
UI.: Meg az is számít, mekkora pókhálózó szempilla meg mekkora lobonc van a nőn(ha műhaj, akk is :D=D). Meg h mennyire vékony nő. Keskeny derék nagy csö.........csel számít a követőknek a legjobban.... Fuuuuuu......
Írták felettem többen is a követő-vásárlást is... Na az is sokat tud nyomni a latba...
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!