A dagadt emberek miért vidámabbak ÁLTALÁBAN a vékony embereknél?
Figyelt kérdés
én normális testsúllyal rendelkezem 178cm/76 kg vagyok, általában jókedvű és vidámabb mint az átlag. De felfigyeltem arra hogy aki dagadt, az sokszor sokkal vidámabb mint egy vékony ember. Miért van ez? Mikor a szakértők azt mondják hogy épp azért kövérek mert depresszívek stb?2019. okt. 11. 18:55
11/11 anonim válasza:
Szerintem az is közre játszik, hogy egy nagydarab férfi azért valamivel tekintetélyt parancsolóbb, mint egy túl vékony, hiába mindkettő egészségtelen. A vékony úgy érezheti, hogy nem tudja megvédeni magát bizonyos szituációkban, az emberek nem veszik komolyan, gyenge dolgokhoz, stb... Tehát röviden elhízva egészségtelennek lenni férfiasabb, mint vékonyan egészségtelennek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!