Nektek nem furcsa, ha a szülő együtt cigizik a gyerekével? Titeket mennyire "támogattak" ebben a szüleitek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősünknek van egy 16-17 éves lánya (nem tudom pontosan, csak szokott mesélni róla), ma reggel láttam, hogy együtt cigiztek a buszmegállóban. Nekem olyan furcsa ez, hiszen egy káros szokás. Persze ha valaki felnőtt, azt csinál amit akar.
Nektek a szüleitek hogy álltak ehhez a témához?
2019. okt. 11. 08:17
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a sajàt tapasztalatokat! :)
Nyilván nem nagyon éri meg tiltani mert aki szeretne cigizni, úgyis fog. Csak fura azért, hogy a szülőt nem zavarja. Pedig nagyon káros szokás. Abban is igazatok van, hogy ha a szülő dohányzik, akkor a gyerek rávághatja hogy pont ő minek okoskodik.
2019. okt. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!