Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szegény emberek, elégtételt...

A szegény emberek, elégtételt éreznek akkor, ha egy jómódban élő embert valami rossz dolog, vagy vesztesség ér?

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Nézd meg a kommenteket olyan hírek alatt, hogy a szülei luxuskocsijával felcsavarodott egy fára és meghalt egy fiatal. Azonnal mennek fröcsögni “úgy kell neki, minek ilyen kocsi egy huszonévesnek”. Amikor az apja quadja rádőlt egy 11 éves kisfiúra, akkor is ott kárörvendeztek gusztustalan módon. Vagy ha luxusnyaraláson hal meg valaki “minek ment oda, erre bezzeg volt pénze, blabla”. Mindig ez megy.
2019. okt. 10. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Kijavítanám a mondatodat ha lehet.:

Az emberek élégtételt éreznek akkor ha egy másik embert valami rossz dolog vagy veszteség ér.

2019. okt. 10. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
#9-es , egyet értünk, szerintem jól összefoglaltad, nem értem ezt a nagy lepontozást, pedig inkább ez a kérdésre a válasz. Ha valaki érdemtelenül gazdag, vagy a pénze miatt válik szaremberré, akkor a egy veszteséggel eléri a karma, és az orrára koppint az élet. Az én egyik ismerősöm mondása: Isten x-re játszik! :)
2019. okt. 10. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mo.-n? Jobban igen, mint nem.
2019. okt. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!