Te elvinnéd a szennyesed magánházhoz mosatni, szárítani és vasaltatni?
Amennyiben közvéleménykutatást csinálsz tudd, hogy a válaszadók hasznos válaszokat adtak. Nem, nem vinnék.
Tedd fel így a kérdést: ha kocsival elmennék a mosnivalódért, és megbeszélt időben visszavinném neked mosva-vasalva-fogasra akasztva a cuccod, ezért te
-mennyit fizetnél?
-kifizetnéd az extra gyorsaságú szolgáltatást (pl. estéről reggelre)?
-milyen szolgáltatást vennél méh igénybe tőlem, ami e profilba tartozik?
Az alapötleted jó, csak tanulj meg megfelelően piacot kutatni és a visszajelzések alapján csiszolgatni az üzleti modelled.
Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. Mindenki válasza hasznos volt, senkinek sem adtam volna piros kezet.
Ez egy alap kérdés volt, és nem véletlenül nem tettem hozzá, hogy elhoznám és vissza is vinném a kimosott ruhákat. Ugyanis ez MÉG nem opció. Az extra szolgáltatásokra sem kérdeztem rá, amíg nem tudom, hogy egyáltalán van-e erre kereslet! Hiába kérdezem meg, hogy mennyit fizetne ha eleve nem is élne ezzel a szolgáltatással. Köszönöm a tippet a piackutatással kapcsolatban, megfogadom 😊 Ha van még, privátban szívesen várom...
7es válaszoló
Nagyon hasznos volt a válaszod, köszönöm. 😊 Leírtad mitől is tart egy átlag ember és én ebből tudok szűrni..
Az az én érdekem is lenne, hogy a hozzám behozott, számodra értékes ruháidat olyan programon mossam, hogy ne menjenek tönkre, ne sárguljanak el stb..
Miért mosnám össze a színes ruhát a fehérrel? Józan paraszti eszem csak van ha már ilyen vállalkozást szeretnék indítani! Ha olyan folttal találkozom, amit a megrendelő is tud, hogy nem jön ki ne várja el tőlem, hogy én kiszedem. De nyilván a lehető legtöbbet megtennék annak érdekében, hogy megoldjam.
Ha mégsem sikerülne, az árát vissza téríteném vagy eleve el sem kérném.
Mosatni semmiképp, de a vasalást rühellem, így szívesen lepasszolnám valakinek, aki vagy közel lakik, vagy eljön hozzám és ott elvégzi. Mert vándorolni nem szeretnék a cuccal.
Évekig vasalt nekem a szomszéd néni, míg meg nem halt szegénykém.
Egyértelműen nem
Én is a mosodára szavazok,ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!