Nagyon szerelmes lettem egy lányba de a legjobb barátom kell neki, mit tegyek?
Barátzónába tett a csaj. Szakíts meg vele minden kapcsolatot minél előbb, különben nagyon sokáig fogsz szenvedni, és nagyon fog fájni. Átéltem ezt kétszer.
45/F
Ne legyél nyomorék...
Legyen tököd és nyisd ki szemed...
Több millióan vagyunk a bolygón...
Egyoldalú szerelembe álmodni felesleges.
Tovább kell lépni.
Kiépíteni egy sikeres karriert, jövőképet s fejleszteni kell önmagad.
Pozitív megjelenés, stílus, megerősödött lélek.
Alapozd meg önmagad és sikereid, mellette könnyebb párt találni.
Lassan abban a korban vagy hogy kilépsz anyuci szoknyája alól (vagy nem...)
Lesznek nagyobb pofonok az élettől.
Tudnék olyat mesélni kamilláznàl és áldanád az eget, hogy annyi idősen ez a legnagyobb bajod 😅
1. A lány nem kellett a barátodnak, ezért beéri veled is és veled akarná féltékennyé tenni a barátodat.
Ha valóban érdekelnéd, akkor nem dugni akarna, hanem veled lenni. Azt hiszi, hogy majd a barátod felfigyel rá, ha veled kavar. Felejtős.
2. Tudok egy remek stresszlevezető dolgot: sportolj! Ha úgy érzed, hogy szétb..sz az ideg, akkor menj el futni! Jobban beválik mint a csikkek elnyomkodása a kezeden és nem marad meg egy életen át, amit majf rejtegethetsz a munkahelyeden! Az izomláz meg a lábfájdalom sokkal kellemesebb.
Visszatérve a lányra: koptasd le és szórakozzon mással! Annyira nem hülye, hogy lássa rajtad, hogy bejön neked. Annyira viszont hülye, hogy nem veszi észre mennyire átlátszó a taktikázása.
Figyelj! Ha normális lányt akarsz magadnak, akkor ez felejtős. Aki ilyeneket irkál neked, hogy mennyire felizgul rád, az túl szabados. Mondhatnám úgy is, hogy könnyű vérű. Ha így viselkedik veled, akkor téged nem vesz komolyan és nem akar tőled semmi komolyat. Szerintem vagy húzd meg egyszer, és felejts el, vagy ne csinálj vele semmit és csak simán felejtsd el, már mint komoly kapcsolatot.
Keress olyan lányt, aki nem a testét kínálgatja neked. Tudod, a rendes, kedves, normális lányok nem tesznek ilyet. Egyébként ő is csak azért teszi ezt veled, mert játszadozik veled. Szerintem ne legyél más játékszere, többet érsz.
Ja és mindenképp menj el pszicho dokihoz, ha már gondolkodtál rajta. Ha önkárosító gondolataid és tetteid vannak azon doki segítségével tudsz túllépni. A lányon meg nem gondolkodj tovább, de tényleg, inkább foglalkozz magaddal, mert úgy tűnik önértékelési problémákkal küzdesz, aminek megoldása elsőbbséget élvez minden már előtt.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!