Te mit tennél, ha a legjobb barátod beismerné, hogy szerelmes az anyukádba?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 14:27
2/6 anonim válasza:
Anyád mondhatná hogy "Bocsi, de már van fiam"
3/6 anonim válasza:
Örülnék, hogy van legjobb barátom, és az anyukám is él XD
4/6 anonim válasza:
Sajnos ez egy szar ügy.
Tudom milyen, mivel én a barát voltam, aki összejött egy barátja anyukájával.
Nem bántam meg, de tudom hogy egy féreg vagyok.
5/6 anonim válasza:
anyám 46, a baráti köröm annyi mint én, 24 körüliek. néznék rá mint borjú az új kapura az is biztos, meg kiröhögném a gechibe. másrészt anyám foglalt. szóval nem lenne semmi, csak egy rohadt vicces szituáció, meg hogy azok után örökre ezzel szopatnám.
6/6 anonim válasza:
Amig cska srác szerelmes és egyoldalú, adsig nem érdekelne, mert tudom, hogy a legtöbb fiatal srác felvág, hogy idősebb nővel van. En is voltam 20 éves és én is oda voltam a 40-es nőkért. Volt is aki adta magát, de csak addig volt "szerelem" amig meg nem törtent....
Kinövi. Anyudnak legyen esze a többi nem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!