Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőtársaim titeket hogy érint...

Nőtársaim titeket hogy érint ha egy férfi a környezetetekben más nőnek bókol, más nőt dicsér?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl. többen vagytok nők, de csak az egyiknek mondja , hogy milyen csinos.

Ilyenkor szerintem nem illendő, csak az egyik nőt dicsérni , mert akkor a másik nő vagy nők úgy érezhetik, hogy ők nem azok, és teljesen elmegy az önbizalmuk.

Csak engem zavar?

2019. okt. 3. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Engem egy esetben akasztott ki:

Amikor egy asztalnál ültünk, és a leglaposabb, legdeszkább csajnak odamondta az egyik srác. Én akkor úgy éreztem, hogy bármit teszek, sehogysem fogok tudni megfelelni, mert mindig találnak bennem hibát.

Előzménye ennek:

Gyerekkoromban nagyon sovány voltam, amiért csúfoltak. Aztán hirtelen felszedtem, akkor nagy fenekűnek. Kemény öngyötrésbe és rengeteg időmbe telt, mire formás nő lett belőlem. Gyakorlatilag 13 éves korom óta törődök a testemmel, most 25 vagyok. És senki, de senki nem dícsért még meg engem, ezt a deszkát meg körüldongják.

2019. okt. 4. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó, semmivel se vagy különb mint azok akik téged régen sértegettek az alakod miatt. :D Iyen felfogással meg is érdemled. Tudod nem minden a formás test, lehet az a lány szebb volt arcra vagy kisugárzásra. :P
2019. okt. 4. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Engem rohadtul nem érdekel a véleményed, utolsó.
2019. okt. 4. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Após dicséretétől függ az önbizalmad? Tán valami más értéket is felfedezhetnél magadban, mint az izom/hús/zsír eloszlása a testeden.
2019. okt. 4. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy ebben a felszínes világban a sok elkényeztetett kis ficsúr foglalkozik-e egyáltalán a nők külsején kívül mással...mert akkor majd abbol fogom felépíteni az önbizalmam. Amíg a külvilág csak a külsőt ismeri el, addig tenni is fogok azért, hogy kinézzek valahogy.
2019. okt. 5. 01:42
 16/16 A kérdező kommentje:

11 én megértelek.

Én is elagyaltam azon , hogy mi történhetett velem, hogy ez érdekel , mivel régen teljesen egészséges önbizalommal rendelkeztem. Aztán rájöttem, hogy az utóbbi 7 évben kb amióta visszaköltöztem Magyarországra (előtte külföldön éltem) azóta olyan közegbe kerültem, ahol apránként elvették az önbizalmam.

Aztán ennyi...

ennyi elég is volt arra, hogy most ilyen hülyeséggel foglalkozzak, ahelyett hogy rájönnék, hogy valószínűleg a volt feleségére emlékeztetem és ezért soha nem fog csinosnak és nőiesnek tartani, mert gondolom hasonló stílus lehetek mint amilyen a párom anyukája volt.

Feltűnt, hogy gyakran mondogatja , hogy tisztára olyan vagyok mint a párom anyukája. (amúgy szerintem nagyon nem , de mindegy..:D)

Előtte olyan közegben voltam, ahol minden nőt megdicsértek.

Én azt gondolom, hogy nagyon kevés illemtudó férfi van ebben az országban, és ezzel frusztrálják a nőket.

Mindegy..igazából annyit filozofálgattam ezen , hogy rájöttem, hogy hasznomra lehet ez a tudás, mivel valószínű a testvérek nevelését is ezzel ronthatják el a szülők, hogy mindig feltűnően csak az egyiket dicsérik, vagy az egyiket a másikhoz hasonlítsák és ezáltal az egyiknek az egekben lesz az egója a másik gyerek meg majd komplexusokkal élheti le az életét.

Szóval na..nincs ezzel gond,mert sokan nem értik és nem gondolnak bele , hogy a másiknak rosszul esik valami és nem gonoszságból dicsérgetik csak az egyiket, hanem egész egyszerűen bele sem gondolnak, hogy ilyenkor a 2. 3. fél mit érez, vagy mit gondol.

Az biztos, hogy ha gyerekeim lesznek, törekedni fogok arra, hogy mindkettő értékeit észrevegyem.

2019. okt. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!