Nem szemtelenség a fodrásznőtől hogy 10perceket vårakoztat?
Figyelt kérdés
És nem először.Mår 15 perce itt ülök, de őt még nem láttam.Közben érkezett egy kislány is,gondolom majd őt előre veszi mert nekem lesz mosás,vágás is.Màr gondoltam váltani de ahhoz nagyon profi valakit kellene találni akinek tetszik a stílusa és tud mit kihozni a hajból.2019. okt. 3. 14:17
1/5 anonim válasza:
Nem. Sokszor nem o tehet a kesesrol, hanem a minden hisztivel megaldott ugyfelek.
2/5 anonim válasza:
Engem nem szokott zavarni,amikor csak tud nekikezd a hajamnak,szépen beosztja a vendégeket de 10ből 8szor várnom kell,ez benne van a pakliban.
3/5 anonim válasza:
10-15 perc nem az. Nem te vagy aznap az első vendége, bármi miatt csúszhat ennyit.
Ez csak hiszti a részedről.
Egyébként keress mást nyugodtan, aztán majd ha a legnagyobb lelki nyugalommal várakoztat fél órát, majd rájössz...
4/5 anonim válasza:
Én se nagyon csinálok ebből ügyet sőt velem kimondottan toleráns a munkám végett. Nem várom el ha épp tupíroz valakit hogy dobja el és foglalkozzon velem de ha nagyobb munkában van szól hogy aznap ne jöjjek mert nem akar várakoztatni :) én szeretem :) most hogy plusz minusz egy hét nem oszt nem szoroz és max egy egy alkalommal fordult elő halasztás 3 év alatt
5/5 anonim válasza:
nekem nem lenne az, tekintve, hogy pl tinikoromban vártam több mint egy órát is. (Azóta meg nem járok fodrászhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!