Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a baj velem, miért vagyok...

Mi a baj velem, miért vagyok rossz ember?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy suliban is nagyon sokat piszkáltak egy időben, és családon belül is, anyukám nővére 7.-es koromban meg akart verni, fenyegetett, aztán mesélte mindenkinek, hogy, hogy ki osztott (nem volt különösebb oka), megmondta mindenkinek, hogy előbb utóbb meg fog verni meg meg akar verni. Addig húzta, hogy végül a szüleimnek is elkezdte szúrni a szemét és leállították (bár beletelt egy kis időbe) aztán van még egy férfi rokon, 50 feletti, ő folyton azzal jön,15-16 éves korom óta hogy milyen kövér vagyok meg csúnya (mondjuk sokak szerint nem, bár nem vagyok nádszál, de például edzőteremben is azt mondták, hogy nem kell sokat fogynom és a testtömegindexem is rendben van, de ezt én már nem tudom mi vagyok és mi nem), és, hogy eltartanak stb. Lehet tényleg össze kéne szednem magam?

2019. okt. 1. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz ember, szerintem ezt leszögezhetjük.

Mások rossz véleményével ne is törődj.

Aki rosszindulatú, annak milyen élete lehet?

Amúgy ki ő vagy ő neked, hogy az életedbe beleszóljon?

Mindenki egy "senki" a közeli családunkon kívül.

Szüleidet érdemes meghallgatni. Ők ismernek valamennyire.

Mellesleg a magyar, érett nők a legszebbek.

Törődj az életeddel, fejlődj, tervezz és meglátják kinek szólógattak be.

2019. okt. 1. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:

A szüleimet inkább hagyjuk 😂

Amúgy 18 évesen nem tudom mennyire vagyok "érett nő"

2019. okt. 1. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
75%

Szia, ezzel nincs gond, csak velük ne hibáztasd magad, drága, hol kéne már 18 évesen érett nőnek lenned, sehol.. Én meg 18 éves srác vagyok mégsem vagyok olyan komor meg érett meg nem tudom.. Rossz helyen vagy, ennyi. Bár magányos vagyok nincs senkim, én tudom magamról hogy hiába vagyok komor vagy tűnök annak az inkább bánat, és nekem semmi kedvem se olyannak lenni mint a korombeliek akik buliznak a lányok meg magamutogatók, se pedig valami komoly ember nem akarok lenni, ez vagyok én, ez maradok én, mert ez vagyok ÉN. és nem fogok mások miatt megváltozni. Ajánlom ezt neked is :) Csak ésszerű határokon belül, bár mondom én aki 18 éve egyedül vagyok :D

18f

2019. okt. 2. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!