Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkóság lenne tőlem, ha...

Bunkóság lenne tőlem, ha erélyesen rászólnék a kutasra?

Figyelt kérdés
Viszonylag nagy értékű autóval járok, és nem igazán örülök neki ha idegenek hozzányúlnak. Mai nap másodszor fordult elő velem, hogy még a kocsiban ülve nyúlok a tárcámért, mire kiszállok a kutas kinyitotta a tanksapka ajtaját és leszedte a tanksapkát. Mindkét alkalommal más volt az illető. Mással is megesett már ez? És mást is zavar? Szóljak rá legközelebb, ha előfordul, hogy légyszi ne nyúljon már a kocsimhoz, főleg ha ne kérem? Vagy akkor én lennék a bunkó fekete BMW-s csög? :D
2019. szept. 29. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Hazudsz, ilyen soha sehol nem történt.
2019. szept. 29. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem lehet ez mert csak belülről nyitható a tanksapka és ha nem nyitod ki neki akk nemtud hozzányulni.

Másrészt előbb megkérdezik h segithetnek-e, nem intézkednek tudatlanul.

2019. szept. 30. 06:03
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Szépen mondd meg,hogy "Köszi,de megtankolok magamnak."
2019. szept. 30. 06:20
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
Na és mi baja lesz ettől a "viszonylag nagy értékű" autódnak? Amúgy meg többnyire nincs senki a kútnál, ha netán segítség kellene, úgy kellene embert keresgélni, szóval...
2019. szept. 30. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A nagy értékű autó használói inkább nem bíbelődnek a tankolással, nem piszkítják a kezüket, inkább addnak 1-2 százas jattot. Vagy talán te kezet is mosol minden tankolás vagy fújás után, hogy ne szennyezd a kárpitot?
2019. szept. 30. 15:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Az utolso valaszoloknak egyben valaszolnek:

De lehetseges kinyitni, ahogy korabban irta valaki, ez nemet kocsi, itt se kulcs se belso kallantyu nincs. A kozponti zar nyitja-zarja a tanksapka ajtajat. Sot, kulon megneztem tegnap, jaro motoru autonal bezartam mindent, a tanksapka ajtaja igy is nyithato. Ertem amit mondasz, de ez japan autoknal szokott ugy lenni, hogy van kulcs vagy belterben kulon nyitoka. Az elozo Mercimnel is a kp.zar zarta a tanksapkat.

Ugy tudom nincs idokorlat, mennyi ido alatt KELL kiszallnom a kocsibol, mert ha lassan kaszalodok ki ahogy te irtad, akkor jogos, hogy a kutas onjelolt modon leszerelje nekem a tanksapkat.

Nyilvan semmi baja nem lesz, de azert nem kene flegmaskodnod. Szerintem sokan nem szeretik ha ismeretlenek hozzanyulnak, megfogdossak az autojukat. En sem orulok neki, foleg hogy szombaton mostam patyolat tisztara, erre jon egy tulbuzgo kutas aki a koszos kezevel, amivel szaz pisztollyal retkelte ossze a kezet ill. szelvedott mosott aznap elottem, megfogdozza a kocsim.

Szerintem, millio mas indokkal beallhat vki a kutfejre. Szelvedot mosni, gumit fujni, barmilyen folyadek szintjet ellenorizni vagy ratolteni es eszre sem veszed hogy a pofatlan kutas leveszi neked a tanksapkat, (abban az esetben ha nyithato mint nalam) aztan elmesz nyitott tankkal, rosszabb esetben tanksapka anelkul...

+1 Mindig magamnak tankolok, 5+ millios kocsi de nem vagyok egy szmokingos grof ur, hogy derogaljon megcsinalni magamnak. Van kulon kesztyum erre a celra.

2019. okt. 1. 15:57
 17/18 anonim válasza:
91%

Kérdező, abszolút magamra ismertem! Gyűlölöm, amikor hozzányúlnak a kocsimhoz! Szerintem természetes, hogy kiakadsz rajta.

Nekem japán autóm van, tehát bentről tudom kinyitni a tanksapkát. Mégis nem egyszer előfordult, hogy a benzinkutas rögtön ott termett a kocsimnál, és már FOGTA a tanksapkát, arra várva, hogy kinyissam neki.

Ilyenkor inkább kiszólok, hogy "Kösz, megoldom..." - és miután elment, csak akkor nyitom ki a sapkát.

2019. okt. 30. 21:24
 18/18 anonim válasza:
100%
Előző voltam. Rossz volt a megfogalmazás, a tanksapka ajtaját fogta.
2019. okt. 31. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!