Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akad itt olyan aki eljutott...

Akad itt olyan aki eljutott már hasonló szintre?

Figyelt kérdés
Mindig kedves és előzékeny voltam az emberekkel. Segítettem ahol tudtam. Lestem hol van rám szükség és mi a hála? A taposás,rugdosódás,lábtörlőnek nézés. Jogos hogy eljutottam arra a szintre hha az embereknek a gci emberek kellenek akkor én is az leszek? Érzett már valaki hasonlóan?
2019. szept. 28. 02:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
3-as vagyok, látod milyen nyomorultak az emberek? Csak engem pontoznak le. 1 valami nem tetszik akkor már a válasz se, érdekes másé nincs lepontozva.. Na, ilyene paraziták az "emberek". Az állatoknak több joga van élni mint egy ilyen fajnak mint mi
2019. szept. 28. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Folyamatosan ezt érzem, próbálok is változni, önvédelmet gyakorolni az ellen, hogy a másik kihasználjon. Van, amikor sikerül, de sok esetben még nem. A lényeg, hogy próbálni kell, és nem hagyni magunkat.
2019. szept. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!