Miért kell az állítólagos "vonzó" nőkkel/csajokkal ennyire előzékenynek lenni?
Sokszor tapasztalom hogy a munkahelyen a munkatársak mennyire csúsznak másznak ha egy-egy irodista csaj lejön valamiért.
Mintha bármi esélye is lenne bármelyikünknek nála.
Engem teljesen hidegen hagy hogy jó a segge vagy nagyok a mellei, egyszerűen a személyisége nem vonzó így nem is bánok vele jobban vagy rosszabbul mint màsokkal.
Miért kellene előnyöket élveznie a kinézete miatt ha nem tett érte semmit.
Vagy ez azért van mert a legtöbb munkatárs ösztönlény és potenciális puncit lát az adott hölgyben?
Esetleg velem van baj hogy le sem szarom ha odajön egy ilyen csaj?
33/F
"Vagy ez azért van mert a legtöbb munkatárs ösztönlény és potenciális puncit lát az adott hölgyben?"
Igen,azért.
"Esetleg velem van baj hogy le sem szarom ha odajön egy ilyen csaj?"
Nincs veled baj.Az én munkahelyemen van olyan nő,aki nagyon tetszik,keresem a társaságát,jókat beszélgetünk,de nekem is max.ennyi.A csúszás-mászás az már szánalmas.
Egyébként annyira nem lennék a helyében ha nő lennék,mivel a többi nő már pusztán azért is utálja,mert jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!