Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek miért természete...

Az embereknek miért természetes dolog az hogy eldobják a cigicsikket a földre? Vagy csak Magyarországon tapasztalható ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Gondolom úgy gondolnak rá hogy mivel kicsi ezért simán eldobhatják, de miért nem gondolnak arra hogy ez is ugyanúgy szemét??? még ha kicsi is akkor is szemét és sokszor olyan nyilvánosan teszik ezt városon belül is hogy az már borzasztó... mi van az emberekkel?

2019. szept. 27. 17:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5. hozzászóló! De igen is az is zavar a más szemetet dobnak el de itt jelenesetben a csikkezőkről van szó akik eldobálják mert van olyan aki nem szemetel úgy mármint nem dobálja el a chipses zacskót vagy az energiaitalos flakont de a csikket eldobja mondván hogy úgyis kicsi és nem annyira feltűnő de ezt valahogy nem értem... most van aki csak azért nem szemetel mert fél hogy megbüntetik és nem is érdekli a világ tisztasága? a csikket meg azért dobja el mert tudja hogy azt úgyse veszi észre nagyon senki? én nem értem tényleg ezt a világot.. viszont a kukákhoz visszatérve még annyit tennék hozzá hogy sok helyen valóban nincs kuka több kilóméteren át főleg lakótelepeken de ha valaki ennek tudatában van hogy nem fogja tudni kidobni a kukába a csikket akkor miért nem ott gyújt rá ahol tudja hogy lesz hova dobnia? hálistennek nem tudom milyen a nikotinfüggőség de nem hiszem hogy ne lehetne kibírni a következő kukáig
2019. szept. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!