Tényleg ennyi mentális beteg van a társadalomban?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a kategóriákat, és döbbenet mennyi van. Elkezdtem az életben is tudatosan figyelni az embereket.
Megdöbbentő mennyi lelkisérült, vagy mentális beteg van.
Jól látom, vagy csak én vagyok erre kihegyezve nagyon?
2019. szept. 27. 14:45
11/14 anonim válasza:
Mert a munkáltatók agyon gyötrik a szülőket, akik már fáradtan és idegbetegen mennek haza, otthon is van dolog bőven, mivel a nő is rabszolga hajcsárnak gürizik, így senkinek nincs ideje a gyerekre. Ezért kéne a nőnek otthon lennie, hogy legyen, aki a családot összetartja és foglalkozik a gyerekkel. Régen legtöbbrészt otthon voltak a nők, háztartásban és kevesebb volt a válás és elhanyagolt gyerek. Igen, régen is dolgozhattak nők, csak nem 3 ember helyett kellett egy személyben . A mai világban éedemes eldönteni, gyereket akar-e valaki, vagy dolgozni, mert a kettő együtt nem fog menni.
12/14 A kérdező kommentje:
2019. szept. 27. 19:29
13/14 anonim válasza:
Ajánlom Orvos-Tóth Noémi Örökölt sors c könyvét.
14/14 anonim válasza:
Sajna jól látod. A '90-es évek egyik nagy hozománya, a munkanélküliség, a családok széthullása, ami részben ezt okozta a társadalomban, ami többnyire kezeletlen maradt, hiába jelentek meg a különböző új gyógyszerek-gyógymódok.
A másik:
A mai 50-55-60-asoknak ez a világ új, nagyon sokmindennel meg kel ismerkedniük, ami ezt eredményezi náluk.
Nem feltétlen csak "az OPNI" bezárása a legnagyobb probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!