Mert maggyarember szerint nem létezik ez a kategória, hogy pszichiátriai beteg. Vannak az igazi őrültek akik visítva ruháikat szaggatva rohangálnak ,meg verik a fejüket a falba , meg a hisztisek akik nemhogy összekapnák és megemberelnék magukat csak nyafognak és kitalálnak maguknak hangzatos 'betegségeket'. Szóval ez a viszony..
2017. dec. 6. 17:11
2/7 anonim válasza:
Most őszintén mit vársz egy homofób, szexista, rasszista világtól? Amíg egy néger leszbikus nőn fennakadnak, addig arról nem is beszélhetünk, hogy hogyan kellene hozzáállni a pszichiátriai betegekhez. Sajnos rengeteg téves előítélet van velük kapcsolatban, mindenki keveri összevissza a betegségeket és sajnos erről főleg a média tehet szerintem...
2017. dec. 6. 17:11
3/7 anonim válasza:
Mert nem nagyon téma a közbeszédben, a sajtóban sem, így ismeretlen az átlagembernek. Ami ismeretlen, attól pedig félni szoktak az emberek, nem véletlenül, a félelemnek is megvan az evolúciós szerepe.
2017. dec. 6. 17:23
4/7 szenes43 válasza:
Van egy nemzetközi szabvány amely minden pszichiátriai betegséget számmal jelöl. 3 kötetnyi füzetben 550-600 szám szerepel amiből aki valamikor a pszichiátria látókörébe kerül egyet kapni fog.
Kísérlet képen az utcán közlekedő járókelőt behívnánk a rendelőbe és mondjuk élsportoló lenne az is beleférne a 600 számkód valamelyikébe. Orvosi pecsét,aláírás és a köznyelv rámondhatná hogy bolond. Az alacsony értelmi szinten létező embertömeg "ítél"?
2017. dec. 6. 18:11
5/7 anonim válasza:
Én egy keveréket képeznék a választási lehetőségekből, miszerint:
Undorodva félnek tőlük sokan, mert valójában nem is ismerik őket, csak az imitt-amott olvasott "szaksajtóból tudják", mit is jelent ez a betegség. Így kiderül, hogy (a kivételeket leszámítva) ö is valamilyen szinten pszi-beteg.
2017. dec. 6. 20:22
6/7 anonim válasza:
e. Engem igazából hidegen hagynak, van itt tőlünk 5km-re is egy település ahol jóformán csak az ott működő intézet létezik, néha látni belőlük párat a városban is, de igazából nem csinálnak semmit, vásárolnak, hazamennek, aztán szevasz. Miért kéne lenéznem őket?
2017. dec. 7. 00:14
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán miért kellene tudniuk róla? 😁 Én kiszedtem még a lapokat is a kartatékából, amiken az szerepelt, hogy xanaxot szedek. Mikor dolgozni mentem. De persze megőriztem a lapokat. Még mindig csak azt tanácsolom, hogy amiről nem tudnak, arra nem tudnak reagálni sem! A gyógyszereket meg be szoktam rakni vitaminos dobozba, amiben vitamin volt, hogy ne legyen feltűnő. Így ha valami, akkor azt mondom, hogy vitamint szedek. Egyenként kicsomagolom az ezüstös csomagolásból a xanaxot, mindet belerakom ilyen dobozba, és kész! Ha meglátják hogy pszichiáterhez mész, akkor meg azt mondod, hogy nem tudsz aludni, altatóért jársz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!